Dec. 29, 2012

Ojoj, så himla längesen jag var in och skrev här alltså!! Julen har varit underbart härligt och att jag varit såhär snäll detta år visste jag då inte:) Har fått massa fint och jag är så glad för allt jag fått!
Har jobbat mina sista dagar på tandhuset kronan, med tåren i ögat såklart:( Trivs så himla bra också älskar själva yrket, men jag hoppas nu att jag tar mig in på tandsköterseskolan efter sommaren! Vet inte riktigt vad jag ska pyssla men nu men det brukar ju lösa sig:)

Igår var det premiär tävling för F och han slutade på en tredje plats, sjukt himla roligt var det:) Säsongen kunde ju inte ha börja bättre! Det är så himla roligt att följa med och kolla! Mamma Marcus och Micke var även och kikade:)

Ikväll blir det enbart mys och en film:)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_50dec57dddf2b32d20008bd8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_50dec57dddf2b32d20008bd8.jpg" class="image">


Uppesittarkväll

Är hos mamma ikväll och myser med mina syskon! Vi spelar bingolotto och äter massa gotti:) Min bästa F har farit till Kiruna, usch så tråkigt när man är van att ha han här! På torsdag eller fredag kommer han hem och jag längtar redan:) Ska sova här hos mamma och imorgon ska vi äta julfrukost och sen förbereda kvällens julfirande!!
Jag och F hann med ett gympass idag, mycket skönt:)

Ha en bra kväll!



Frågor om 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Var på massa festivaler som jag aldrig varit på tidigare:)
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag tror inte ens jag hade några löften iår, säkert det vanliga som att börja träna mer men det höll då inte:)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? JA:)) min kära vän Evelina&emil fick sin lilla Elsa i september! Även min kära vän Hanna väntar barn:)
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, inte det!
5. Vilka länder besökte du? - Turkiet i juni:)
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Nej, jag tror inte det!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 6 juli:)
8. Vad var din största framgång 2012? - Att jag har hittat mitt drömyrke, tandsköterska:)
9. Största misstaget? - Inte några större misstag!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Lite små förkyld!
11. Bästa köpet? - Min julklapp av älsklingen, men den fick jag ju!
12. Vad spenderade du mest pengar på? - resor och kläder:)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? - Alla så mycket bättre låtar:) Don't you worry child!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Gladare på något sätt tror jag:)
16. Vad önskar du att du gjort mer/mindre? - Är nöjd med det som varit:)
17. Hur tillbringade du julen? - Ska fira julen iår med mamma:)
18. Blev du kär i år? - Ja, galet kär<3
19. Favoritprogram på TV? - Så mycket bättre, solsidan:)
20. Bästa boken du läste i år? - Femtio nyanser av honom!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Yes.
22. Något du önskade dig men inte fick? - Jag är så dålig på att önska mig:)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Bjöd släkt och vänner på fika;)
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - jag har världens bästa kille!
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - galet
26. Vad fick dig att må bra? - Felix
27. Vilken kändis var du mest sugen på? - många, helst när man såg twilight:)
28. Vem saknade du? - Ingen särskild:)
29. De bästa nya människorna du träffade? - världens bästa F men även Marcus och Petra som vi träffade i turkiet:)


Dec. 20, 2012

Efter lite middag och ett tag i soffan samlade jag kraft och gick till gymmet! Där blev det 1 mil, ca 45 min på crosstrainern, himla så skönt det var:)
Nu kan jag lägga mig med gott samvete! F var då påväg hem nu så dom slapp jobba halva natten, skönt:)

Imorgon är det äntligen fredag och vi är bjudna till mamma på trerätters middag, längesen man åt det!:) Sen kl 20.00 imorgon är det svenska hjälte galan, något vi bara ska se! Lär väl bli en och annan tår. Nu ska jag vänta på min kille sen sova, bye bye


Tired

Usch så trött jag blev helt plötsligt:( Somnade en stund på soffan!
F jobbar länge även idag så middagen blir att äta själv igen:( jaja, imorgon är det fredag och då får vi äntligen mysa!
Efter middagen har smält ska jag traska mot gymmet, blir ett härligt kondis pass även idag:) Nice price!

Nu mot köket.


Help me

Godmorgon, ska borsta tänderna och börja knata till jobbet snart:) Jobbar till 2 sen hade jag tänkt göra bort att fara på gymmet! Blir kondis idag eftersom det bara blev en promenad igår:)
Man behöver ju vilodagar för att kroppen ska kunna återhämta sig! Ska lugna ner mig med styrketräning ett tag nu och köra mer kondition:) Vi får väl se hur länge det håller eftersom jag tycker det är fruktansvärt tråkigt!

Nu måste jag knata iväg, tjaao


Kluven till tusen

Gokväll! Har käkat middag alone för F jobbar länge idag, väntar på att Dessi ska komma dit för hon & Carro skulle bjuda på glögg:) När jag slutade for jag direkt till Evelina&elsa, surrade på och myste med lill tjejen ett bra tag innan jag tog en promenad hem:)
Fick även ett samtal där som rörde om lite, men dock bara på ett bra sätt! Blir att fatta en del beslut nu känner jag, shit pommes frits:)

Nu ska jag duscha och sedan gå till Dessi:)


Hej på er

Himla så obehaglig brand det var igår här i Älvsbyn! Vi hade första parkett här från tandhuset kronan, det är huset ovanför som brann:/
Att en brand kan spridas otroligt fort är då ett som är säkert! Huvva huvva:(


Hårfix

Innan jag började jobba var jag hos Jenny och fixade till min hårfärg! Hon satte en bottenfärg sen gjorde hon även slingor i det så det blev lite effekter i håret:) Blev mycket mycket fint och det känns lite roligare!
Tack Jenny, du är så duktig:)


Hair

Godmorgon alla!
Ligger i soffan, har nyss käkat frukost:) Ska byta om till träningskläder och traska till gymmet! Ska göra bort det nu på förmiddagen så jag slipper tänka på det ikväll:)
Börjar senare idag så man hinner lite nu på förmiddag och det känns himla skönt!


Mycket att göra

Blir en eftermiddag idag med massa ärenden vi måste göra! Efter det ska vi hyra en film och krypa ner i soffan hela kvällen:) Man behöver myskvällar även på veckorna tycker jag, plus att både jag och F har fått lite sömn i helgen känns det som! Men det är sådan man får ta igen när man har tid och ikväll har vi tid:)


I've found my other half


On the way home

Sitter just nu i denna sekund i bilen påväg hem från Kiruna! Vi är snart i Jokkmokk så inte så länge kvar:) Vi ska lasta av skotern sen till mamma och äta lite kvällsfika!
Helgen har varit trevlig, vi har haft lilla julafton och ätit massa god mat:)

Tänk att om en vecka är det julafton, alla julklappar är klara och det känns super skönt:) Jag hoppas att denna jobbvecka kommer susa förbi!! Hejdå:)


Godmorgon

Äntligen fredag idag:) Jag slutar kring 12 då ska jag träna sen hem och packa, vi far till Kiruna ikväll så fort F är hemma och skotern är klar:)
Blir lilla julafton imorgon och säkert lite julmat, mumsigt värre!!
Nu ska jag fortsätta skrubba tandhuset kronan så det blir skinande rent:)

Hejdå


Love

Har just slagit ner rumpan efter ett besök & middag hos Johanna! Efter det bytte jag om till träningskläder och for till gymmet där även Anna pumpade på:) Blev typ 40 min kondition sen rumpa/mage! Underbart skönt var det:)
Nu ska jag duscha sen lägga mig och se julkalendern:)


Choklad

Usch vad jag fuskar med himlat allt som är onyttig! Jag vet att det kommer säkert en period när jag är stenhård med både kost & träning så just nu njuter jag bara:))
Underbart va?!!!?!


Toppen dag

Goddag på er!! En riktig riktig toppendag var det igår:) F tycker absolut att jag skulle öppna min julklapp, lite väl tidigt men himla så bra det var:) I paketet låg det en iphone5, helt helt perfekt eftersom min gamla rasat!! Jag har verkligen världens bästa kille, verkligen världens bästa:))


121212

Goddag, idag är det onsdag den 12/12-2012. Man skulle ha gift sig eller förlovat sig idag, men det får vänta ett tag!:) Såg på nyheterna idag att det är tolv stycken par som gifter sig där! Lite konstigt kanske, inget jag skulle vilja göra iallafall:)
 
Hej och hååå!
 

Norrfjärden

Tjooohoo, sitter just nu i bilen påväg till Luleå! F ska hämta nå grejer så vi for direkt från norrfjärden där vi varit hos min gammelfarmor och hälsat på:)
Blev en god julmiddag där som mamma hade fixat!
Imorgon är det onsdag och då ska vi till Luleå med jobbet, en lunch på waldorf istället för julbord:) Man blir nog less julmaten!
Var förbi Evelina och Elsa idag på förmiddagen, lilla sköna böna hon är Lill Elsa:) Men hon tycker inte riktigt om mig för tårarna bara sprutar så fort hon ser mig, haha:(

När vi kommer hem ska jag gå och lägga mig direkt, var så himla skönt att sova imorse så jag hoppas sängen är lika skön nu:)


Sovmorgon

Godmorgon på er!
Börjar ju tolv idag så jag hade sovmorgon imorse, vaknade kring halv 9 tiden:) Har hunnit städa undan massa grejer och dammsugat!
Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag ta en promenad till Evelina&elsa:)

Såhär ser våran toa ut just nu och lär väl göra det hela himla vintern! Blöta skoterkläder överallt:)


Måndag

Har varit en effektiv eftermiddag för oss båda idag! Han bara hem och vända för att hinna på gymmet:) Blev 5km på crosstrainern sen ben/mage!
Efter det var det bara hem och hämta alla grejer för att sedan följa F och träna! Middagen åt vi efter 20.00, lite väl sent:/

Nu ska jag gå och duscha sen lägga mig! Börjar inte förrän 12 imorgon så jag ska ta en promenad till Evelina innan det:) Sovgott!


gokväll

Har just slutat för dagen! Blir hem och byta till träningskläder sen på gymmet direkt, efter det ska jag följa F på banan för han ska köra om han bara hade grejen som var trasig på skotern:)
Tycker som synd om han att han ska behöva fara själv och köra och jag tycker det såklart är roligt att följa!
Faktiskt är skotercross en sport jag tycker om och följer gärna med på både träningar och tävlingar, iallafall än så länge. Hanna sa att man blir fort less så vi får väl se om jag råkar ut för det också:)
 
Have a nice evening!

9 december

Hej på er!
Denna helg gick som alla andra helger alldeles för fort. I fredags gjorde vi inte mycket alls, åt en god tre rätters:) Igår körde F skoter i sikfors så jag följde och kika ett tag!
På kvällen var det inflyttningsfest hos min syster i Piteå, en riktigt trevlig kväll som avslutades på Sunes efter ett super roligt besök på challange:)

Nu ska vi borsta gaddarna och lägga oss för jag känner att bakishuvudet är här! Imorgon måndag, igen:)


underbart med fredag

tjooohooo!
Idag när jag och mamma slutar ska vi fara på brandstationen och träna, min coola mamma har ju gått och blivit deltidsbrandman så då får vi följa hon och träna där! Kan vara kul att variera gym:)
Final i Xfactor är det ju även idag så se det ska vi göra, även en trerätters middag hade vi tänk slå till på!
 
Nu ska jag jobba vidare och hoppas att dom här två timmarna kommer susa förbi, tjaao

Make it happen

Gokväll på er! Blev middag hos min mor idag, himla skönt att slippa tänka på det:) Var även på gymmet ett sväng, blev 2 km på cykel sen mage och triceps! Måste börja träna på riktig nu känner jag, behöver verkligen det. Bara man någongång blir frisk, imorgon ska jag vara friskt!!!

Nu ska vi hem och slå igång en film:)


träna

Ikväll när jag slutar ska jag fara på gymmet, känner mig fortfarande tät i näsan och så men inge ont i halsen så vi får hoppas på att det går vägen:)
Egentligen ska man väl vänta ut så förkylningen är riktigt rikitigt borta men jag blir galen!!!
 
Imorgon är det äntligen fredag, blir kanske middag med hanna&adam om alla är friska och krya!
På lördag drar jag och skrotis (eller jag hoppas hon vill följa) till piteå där min syster ska ha inflyttningfest. Tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt, få dansa av sig lite:)
 
 

Frukost

Blev en mysig frukost med nybakta scones idag, är så himla gott:)


Mysdag

Eftersom båda är lite risiga så har vi bara varit hemma ikväll, tvättat har jag gjort men annars har soffan varit våran bästa vän:) Imorgon börjar jag senare så en sovmorgon ska bli riktigt skönt, behöver det känner jag!
Vet inte om jag ska popa mig lite popcorn till kallafakta som börjat kl halv 10! Tror nästan det får bli så:)
Nu måste jag ner och hämta den sista tvätten!:)

Ungefär såhär romantiskt och roligt har vi!


Middag

Vi gjorde potatispannkaka till middag idag, mycket smarrigt blev det:)

1 liter riven rå potatis
3 dl mjölk
3 dl vatten
3 dl mjöl
1 1/2 tsk salt
Smöra en ugnsplåt och häll i smeten i den, stek fläsk och strö över! In i ugnen till det ser klart ut, ca 40-45 min(tror jag)

Mumsigt värre!!!


me and I

Goddag, 3/4 av dagen har gått och snart slutar jag:) Ska hem och göra middag sen lägga mig i soffan resten av kvällen! Nästan retas och jag vill nysa typ hela tiden, täpt i bihålorna är jag också. Himla skit känner jag!!!
Blir potatispannkaka till middag, mormor brukar alltid göra den så vi får se om jag lyckas lika bra som hon.
Om någon är sugen på fika, kom till oss för vi har fulla frysen:)
 

you rock my world

 
 
 
 

Dunder förkylda

Både jag och F har åkt på en dunder förkylning, inte bra med tanke på att träningen blir lidande!! Vill så himla mycket träna!

Hela eftermiddagen har jag Fia och farmor stått vid pepparkaksdegen, både jag och Fia fick massor med oss!:) En väldigt mysig eftermiddag kan jag summera! Nu ska vi dricka te med honung:)


Juklappar

åh, alltid lika svårt att veta vad man ska köpa! Sofias juklapp och födelsedagspresent är klar, Marcus julklapp är klar, Amandas är klar, Albins är klar och halva F är klar:) 
Några är kvar men det brukar ju lösa sig när julen kommer!! 
 
En liten Marcus för några år sedan, underbara barn!!

äter pencillin

Har nå himla utslag i ansiktet som jag håller bokstavligt talat att bli galen på. Runt nästan och på hakan är jag alldeles torr och röd:/ Jag har börjat äta nå pencillin nu och det har blivit lite bättre men forfarande inte riktigt bra! Man känner sig inte alls fin om jag säger så, spelar ingen roll om man tar på sig lite finare kläder eller fixar håret för utslagen förstör allt!! Jaja, det är då på bättringsvägen och det är huvudsaken:)
 
 

Hur underbart hade inte detta varit

Landstinget vill flytta Älvsby vårdcentral
 
Detta stor i tidningen idag, hade ju varit helt fantastiskt om detta blir av. En ny fräsch vårdcentral i Älvsbyn:)
Tänkt att få jobba på en vårdcentral som är helt nystartad, vilket lyft alltså!!!

 


Helgens bilder


Make me jump

Efter ett träningspass med F och en tekopp hos mamma har vi precis lagt oss i sängen:) Min hals gör ont så träna kanske inte riktigt är det bästa men skit samma!
Imorgon jobbar jag bara halva dagen sen ska jag och Sofia till farmor och julbaka, riktigt mysigt:)
Blir pepparkakor och biskvier, farmors egna pepparkaksdeg är absolut den godaste också ska man göra dom lövtunna för då blir dom ruskigt goda:)

Nu ska vi sova, sov gott!


förkylning

Om än min förkylning inte är riktigt hundra bra än så ska jag träna ikväll, först middag sen ett bra himla träningspass:) Antingen cykel eller crosstrainern blir det!!
Helgerna är alldeles för onyttiga och det är inte alls bra men samtidigt ids jag inte bry mig, haha!!
Måste ha sträckt mig eller nå efter min lilla klockrena vurpa i lördags för muskeln i nacken gör lite ont, men det var det värt:)
 
 

Home sweet home

Hej och goddag!:) Hem färden igår var fruktansvärd, massor massor med snörök!!! Men det gick bra iallafall:)
Har varit en lugn helg med skoterkörning, F tränade och jag provade nått varv på banan! Faktiskt riktigt roligt men man vågar ju som inte riktigt än, fast några gånger till så:)
Lucia helgen ska vi upp igen på lilla julafton så då ska jag och Frida köra!!
Hade turen att bli bjuden på frukost på sängen av min älskling igår på morgonen:)


RSS 2.0