Helgen

Gokväll på er!
Min älskade F for just och det är inte roligt alls!!! Jag sitter hos mamma och ser Bingolotto:) Hade tänkt plugga men jag måste skriva ut nå papper, det blir träning och plugg hela kvällen imorgon har jag bestämt! Usch så tråkigt men jag MÅSTE:)
Helgen har varit helt underbar och jag tycker inte om att det är söndag idag! Fredag var vi och såg bio, hypnotisören en film jag kan rekommendera:) Vi var på stan en sväng igår sen var vi hos Jocke och Kristin på kvällen! Dom bjöd på super god mat och sen blev det lite väl många vinglas för oss båda men en riktigt trevlig kväll var det för det:)
Idag har vi typ legat i sängen hela himla dagen, perfekt väder har det varit för en bakisdag! Imorgon är det måndag och jobb väntar hela veckan lång:)


Underbara du

Har precis lagt mig i min underbara säng med en mycket söt kille! Underbart härligt att slippa sova själv:)
Inte nog med att han äntligen är här, han hade med sig en ny skoterhjälm
(min förra fick jag bara inte ha kvar) och en underbar parfym till mig!! Denna torsdag kunde ju inte bli bättre:)


Trött

Har suttit med matten 1 1,5 timme men nu är hjärnan fram och bak! Jag fattar ingenting, är för trött för att tänka känner jag:( Blir så himla arg när jag inte förstår, och jag kommer inte hinna imorgon på matten!
Jaja, får kämpa på imorgon kväll också:) Nu är det 100% pluggande som gäller, allt roligt får jag ta när tiden finns för jag ska fasen klara det här!!!!!!

Nu ska jag duscha och sen sova, sovgott:)


Nyttiga tider

Min nyttiga period har gått både bra och dåligt!
Förut har jag provat att skippa kolhydrater helt och ändå träna mycket, då har jag som känt att kroppen inte riktigt orkar med! Har därför bestämt att inte utesluta det helt utan bara äta i mindre mängd:)
Har ökat i både vikter och kondition sen jag börja träna efter sommaren så det känns riktigt roligt och motiverande!
Godis och andra onyttigheter har jag fuskat med MYCKET, fast endast på helger!
Men vad gör det när man mår som en prinsessa i kropp och själ:)



Lilla Elsa

Har varit och kikat på Evelina och Emils lilla prinsessa! Åh, hon är ju bara för söt och jag måste erkänna att sugen blir man ju:) Men men, INTE nu det är då ett som är säkert!!


Give nothing back

Hej och hå, ligger i soffan och chillar framför tv! Blev akut trött känner jag så borsta tänderna känns inte långt bort! Väntar på att F ska ringa så jag får prata av mig lite men han är då segare än segast:) Blev jobb på VC onsdag och torsdag, måste även plugga lite matte känner jag! Nu får jag sluta vara lat, det ska vara göras.

Imorgon blir det surströmmings middag hos mor min, mycket gott!!:)


Evening

Hej, kom just hem från Johanna där vi sett ensam mamma söker:)
Gjorde världens godaste älggryta till middag men klyftpotatis, mumsigt värre!! Något som är svingott och enkelt är att riva morötter och äpple tsm, sjukt gott och enkelt:)
Har ni inte provat så gör det!

Nu ska jag se halv åtta hos mig på TV3 play, sen ska jag sussa! Sovgott


Måndag 24/9 2012

hej på er, sitter på jobbet och har lunch nu! Solen skiner och en promenad hade inte varit fel en dag som denna:)
När jag slutar kvart i 5 så ska jag på gymmet en sväng sen hem och göra nå middag! Tror jag ska försöka vara duktig och springa idag på gymmet men jag glömde lurarna så vi får se hur det går, annars blir det en lång promenad sen:)
Var ju så duktig och sprang förut men nu har den motivationen försvunnit känner jag, kanske måste tvinga mig ut på spåret iallafall, fast det känns sjukt tråkigt och tungt.
 
Saknar F, och känner inte alls för att vara jobbfri resten av veckan!!

Plugg

Fick en fråga vad jag läser för något, jag läser matte B och natur b på komvux för att sedan kunna söka in på högskola efter jul! Har redan sökt tandsköterska på halvdistans i Umeå, hoppas hoppas att jag kommer in:)
Sen ska jag även söka sjuksköterska och tandhygenist, jag får se vad det blir sen & vad jag kommer in på:)


Sep. 23, 2012

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering här på bloggen:) Helgen har gått alldeles för fort och min F har farit hem, inte roligt alls! Ligger i soffan och blev svin trött, har varit i Piteå där F kört motorcross! Frusit om fötterna och jag känner mig riktigt frusen än:( Ska ta en promenad till Konsum sen och handla lite efter det ska jag ta en varm dusch tror jag!
I fredags blev det lite partaj, Fanny fyllde år! En riktigt trevlig kväll blev det:) Igår bytte vi lite däck och var lite händiga den gjorde jag Fanny Felix Henke och Johanna tacos och bara låg i soffan och slappa! En bakis dag delux:)


Tillbaka i skolan

Hej och hallå, befinner mig just nu i den underbara byggnaden! Känns tungt att bara tillbaka i skolan och känns sjukt tungt att det är matematik jag ska läsa:(
Nu är det bara att kämpa på för det är bara fram till jul sen har jag läst det jag behöver för att kunna söka in på högskola, kom igen!
Jag och Dessi tog en härlig promenad på morgonen sen åt vi frulle och såg dem två första avsnitten på 5 säsongen av sons of anarchy. Alltså man får aldrig nog av den serien, fy fan vad den är bra alltså:))
Ska färga min utväxt när jag är klar här sen vet jag inte vad som händer!
Hejdå


Something

Godmorgon på er, vakna nyss och rekord för i veckan:) Jag och Dessi ska rusta oss för en promenad nu! Så himla härligt att ta en morgonpromenad och sen sätta sig i soffan och käka frukost:)
Ska packa massa köttfärs sen också har jag matte kl 1. Känner ingen motivation alls till att börja läsa det men nu är det bara köra på och göra klart det här! Eftersom dom missat att meddela när det började så ligger jag ett kapitel back, så det känns lite surt:/ Jaja, bara kämpa på så kanske jag kan börja någon skola efter jul:)

Nu ska jag klä mig och börja traska, tjao!


Älg

Väntar på att min mor ska hämta mig, vi ska och packa massa älgkött:) Fanny Sara och Kristin har varit här och surrat, mycket trevligt! Blir så sällan man ses av någon konstig anledning.
När köttet är packat ska jag fara till Dessi och hänga där, surra lite till och se bonde söker fru:)

Har hunnit vara på gymmet på förmiddagen där jag körde ben, efter det tog jag hunden med mig och tog en promenad! Himla skönt har det varit ute idag och frisk luft är alltid skönt:)
Nu kommer mamsi, hejdå!


Tidig morgon

Godmorgon på er, har nyss käkat grötfrulle! Vakna typ 7 & kunde som vanligt inte somna om:( Ligger i soffan nu och ser vakna med the voice, ett bra morgon program tycker jag!
Tror det blir en härlig promenad sen också en sväng på gymmet såklart:)

Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad som händer och sker:)
Onsdag idag, mycket härligt känns det!


Rosacea

Alltså jag har nå utslag i hela facet och när jag var hos läkarn sa han att det var inget annat än rosacea tror jag det hette. Man skulle undvika avokado, citrusfrukter, bananer och MASSA annat i födoväg men hur jäkla enkelt är det:/ Åt en apelsin idag på jobbet, inte kom jag ju ihåg att jag inte får!! Faktiskt åt jag banan förra veckan fast jag tänkte att jag inte får och självklart blev utslagen värre så inverkan verkar det då ha!! Måste vara noga nu känner jag för det är inte dem snyggaste utslagen ska ni veta. Haha, då vet ni:))


So easy


Home sweet home

Har just ätit middag, bestod av fil och världens godaste flingor sen lingon macka:) Dem godaste flingorna jag vet är paulins dinkelflingor med torkade tranbär, super goda är dem!!
Har duschat och krupit ner i soffan under en film, tänt lite ljus och alldeles nu börjar Hollywood fruarna så tjao tjao bitches:)


miss my guy

En lång promenad har jag & fanny hunnit med på förmiddagen, myckte skönt och härligt var det ute idag:)
En eftermiddag i boden väntar sen ska jag däcka i soffan när jag kommer hem kring 8, mycket skönt lät det!
 
hejdåå
 

Promenad

Godmorgon på er, jag kan inte sova längre än till typ halv 8, 8! Har sovmorgon idag men ändå vaknar jag tidigt, blir galen alltså:/
Har nyss käkat gröt och snart tänkte jag gå förbi skolan och hämta lite stuffs sen ska jag gå en riktigt lååång promenad:)

Känner att jag har sjukt mycket i mitt huvud att jag håller på bli galen, när det ena försvinner så dyker nästa problem upp:( Bara gilla läget men sjukt less!!
Saknar min F!!!


.


Mys på hög nivå!!

Är hos mamma nu, ligger i storsängen och ser halv åtta hos:) Hemma är det stökigt och tomt! Har huvudvärk och är trött, fel vecka och jag känner mig lite nere.

Tur jag har världens bästa kille här, när min stora kille inte är här!
Love ya



ingen motivation alls

Förra veckan gick det så sjukt bra med träningen och det var bara roligt att träna men just idag känner jag bara usch och fy. Känner verkligen att jag inte orkar idag, ska man tvinga sig dit eller ska man känna att man inte måste fara! Tror jag ska hänga och mysa med min familj istället:)
Imorgon skulle jag på ett pass som mats skulle hålla på gymmet men jag slutar ju 19 i boden så det kommer inte hinnas eftersom det börja 19:/ Tråkigt eftersom jag gärna hade velat dit! Tror det blir en löppass istället på morgonen sen kanske ett styrkepass på kvällen när jag kommer hem:)
 
När inte motivationen finns, vad ska man göra för att få tillbaka den???????
 
 
 

Måndag

Hej och hå, måndagens arbetsdag är över och jag ska snart börja traska mot sporthallen där Marcus har handboll:) Sen blir det middag hos mamma och sedan en promenad tror jag, orkar inte fara på gymmet utan lite luft vill jag ha!

Nu måste jag byta om och göra mig redo:) usch vad jag varit onyttig denna helg så en lång promenad blir det!


Lover boy

Usch så tråkigt det är att komma hem till en tom lägenhet alltså! Har varit i kiruna hela helgen, ätit god mat och bara varit:) Alltid lika tråkigt med söndagar när man vet att det är många dagar tills man träffas igen!
Har hunnit vara en sväng till Johanna men nu ligger jag i sängen och ska sova, huvudet värker och middag ids jag då inte ens äta! Sov så gott:)


Golfarnas stad

Typ snart natt och jag har hunnit sova igenom filmen vi hade hyrt, jag lyckas alltid somna alltså!
Vi hyrde en av Liza Marklunds film, vi har sett några men jag vet inte vilka:) Kan faktiskt rekommendera dom!!

Min vän är på BB och jag tänker typ bara på det! En liten bebis är påväg och hen lär ha många "mostrar", alla vi brudar har väntat som tokar sen dagen vi fick veta!


massa gamla bilder från arkivet



















something good

you make me laught<3

Tidig morgon

Alltså det känns som att det är för tidigt att stiga upp halv 6, brukar sova som godast nu men så är livet :)
Ihelgen ska jag till Kiruna och jag har med mig löparkläderna så ska försöka få med F på en springtur, ska dock regna en hel del sa dem nyss på vädret så det kanske blir godis och massa filmer istället:)

Nu kallar jobbet, hejdå


Train

Hej på er, jag Fanny och Hilda är hos mig! Vi har sett kockarnas kamp eller vad det nu heter, ett program jag kommer följa:)
Jag och Fanny har varit på en liten promenad, var så trött i huvudet efter en lång arbetsdag så kände inte för någon promenad alls men men :)

Imorgon är det fredag och det betyder helg, så skönt :)
Hejdåå


lunch

Lunchrasten för snart förbi och åter till arbete. Herregud vad dagen går fort när man är här på tandhuset kronan och jobbar:) När jag slutar ska jag hem och dö i soffan ett tag sen ska jag ut på en LÅNG promenad, tror jag kör lite övningar hemma efter det! Så om någon är sugen på en promenad kring 6 tiden så ring till mig:)
 
 
 

snart är helgen här

godmorgon på er, blev en tidig morgon och jag var avis på fanny som jag visste låg och sussa så gott under mig!
jaja, agerar tandsköterska idag och det känns bara roligt:) Är verkligen ett yrke jag trivs med faktiskt!
 
Igår var jag och fanny på en riktigt lång promenad, typ 1 mil blev det. Före det var jag också på gymmet en sväng där det blev biceps och rygg, gick riktigt bra och jag öka i marklyft:)
Har inte ätit godis eller något onyttigt på en vecka så det går riktigt bra på den fronten också! Är det nu denna oändliga uppförs backe ska vända och bli en nedförs backe?:)
Ha en bra dag!
 
 

Houdini

Denna goding provade jag idag i Piteå.
Alldeles för snygg och priset är ju detsamma! 1899kr, inte det roligaste priset men ack så snygg:)


Blodgivare

Nu ska jag ta på mig träningskläderna och gå ner till tvättstugan, sen ska jag gå till VC och lämna blod:) Sen vill jag ta en liten promenad, kanske blir en längre sen med Fanny om hon hänger med! Eller så blir det gymmet:)

Inviger mitt nya träningslinne jag köpte när jag och F var i Luleå:)


Dagens

Drar till stan en sväng med farmor! Sofia har ju flyttat så måste ju se hur fint hon fått det:) Sen blir det någon smarrig lunch någonstans!
När jag kommer hem ska jag lämna blod sen förbi skolan och sen träna, mycket att göra :)

Känns härligt att få börja ha lite höst kläder och skor, tråkigt att kylan är här men jag älskar höst kläder:)
Have a nice day!





Song pop

Sitter hos Ida ö med Frida och Fanny! Dem spelar nå sång spel på phonen så jag passar på att skriva här:) Känner mig trött och slut så kommer nog däcka ganska skönt i sängen sen!
Nu börja svenska hollywood fruar om, tjaoo!


Fucking beautiful


My day

Hej hej! Tisdag idag, har skickat iväg ansökan som jag skulle så det känns skönt:) Mamma for till Stockholm på utbildning ikväll så vi åt lunch där idag sen efter det for jag och träna!
Kände mig dock inte alls pigg men det gick ändå faktiskt ganska bra, körde dock ingen kondition och det blev inte världens längsta pass så jag nu inte åker på någon dunder förkylning!
Blev bröst/biceps, ökade i båda så det kändes grymt skönt:) Det går framåt iallafall!

Nu har jag duschat och satt mig i soffan med en tekopp, kurera mig ska jag:)


Träning 10/9

Var en sväng på gymmet idag där det blev 30 min på löpbandet sen blev det 5 benövningar och 2 magövningar:)
Förra tränings perioden jag var inne i körde jag dips en gång varje besök på gymmet, jag klarade 11 som mest innan sommaren:) Nu när jag sist körde det, dock efter några bröst övningar klarade jag 5 tror jag! Ska försöka komma ihåg att köra det varje gång:) Något jag också brukar avsluta med varje träningspass är plankan och en superbra rumpövning! Plankan brukar jag köra 1 min vanligt sen 30 sek på vardera sida sen 1 min vanligt igen:)
Rumpövningen går till såhär. Man ligger på golvet med knäna böjda! Alltså fötterna och rumpan i backen sen knäna i taket:) Sen lyfter man upp rumpan från backen! Tar som tusan i röven:))
Good luck;)



Take it and run away

Gokväll på er!
Kom nyss in efter ett besök hos grannen, sen for vi en sväng till floristen:) Åhh, dem har så himla mycket fint men jag ska köpa ny soffa innan jag börjar byta småsaker tror jag!
Imorgon ska jag göra massa måsten, ska även skicka in en ansökan:)
Mamma ska bjuda på lunch också ska jag träna, en bra dag!
Nu ska jag duscha sen lägga mig och läsa, Sovgott!


Gotti

Har nyss ätit super god middag! Köpte en grillad kyckling på Konsum och till det gjorde jag blomkålsmos:) Den som inte har provat det måste göra det för det är så sjukt gott!

Recept:
Koka upp blomkål med grönsaksbuljong så den blir mjuk sen tillsätter du smör och matlagningsgrädde, mixa ihop detta:) KLART!



Vill ha en hund

Ja, vilken hund gissar ni på att det blir?:) F säger att han ska ha en finsk lapphund. Never ever säger jag!! Den här söta godingen hade inte jag tackat nej till:) Vet att du läser min blogg älskling!!


.


Soffa

Åh, vill ha en ny stor beige snygg soffa i mitt vardagsrum känner jag;) Är som hyfsat nöjd med det mesta men just en större soffa är något jag verkligen vill ha:) Vill inte ha en vanlig svart divan soffa som typ alla har, är lite less det känns det som! vill ha en hörnsoffa som har massor av kuddar & sköna mjuka filtar i sig! Visst låter det vars för underbart:)


Måndag idag

Godmorgon på er, måndag idag och det känns faktiskt inte speciellt bra! Jag hoppas veckan kommer gå fort så det snart blir helg:)
Händer väl inte alls något speciellt tror jag, jag och Fanny kanske drar till Kiruna där vi ska fjällvandra! Men inget är väl bestämt än men jag hoppas:))

Nu ska jag börja hojja mot jobbet :)



Respons

Tjollahopp! Alltså alla kära läsare. Att skriva här är super roligt men det hade varit mycket mycket roligare att få lite kommentarer och respons:) Man vet ju som inte riktigt vem som läser när man har en öppen blogg!
Fråga på:))



Helgen

I helgen har vi inte gjort många knop! Felix kom fredag eftermiddag, vi gjorde gomat sen förbi Hanna&adam sen förbi Mattias en sväng:) Lördag var vi på dagen och såg när Marcus spelade fotboll sen var vi hos skrotis där det blev en film som typ alla somna till! Även denna helg blev nykter så nu har jag varit nykter 1 hel månad, känner mig grymt nöjd och så underbart det är att inte vara bakis:)) Idag tog vi en promenad på ganska prick 1 mil, soligt och underbart härligt var det ute! Sen såg vi en film och bara myste:)

Sängen är renbäddad och jag nyduschad, det bästa som finns är ju att lägga sig i en renbäddad säng:)



Bygger och står i!

Befinner mig nu hos min granne, vi bygger Ikea möbler för fullt! Inte speciellt roligt måste jag säga men vad gör man inte för sina vänner :)
Ska nog snart smita upp och lägga mig i soffan, koka en tekopp och bara mysa! Imorgon ska jag jobba på vårdcentralen, den bästa arbetsplatsen enligt mig :)

Ska skriva mer om helgen sen, hejdå!


Godmorgon på er

Herregud vad det är alldeles för tidigt att stiga upp kl 5! Har nyss käkat frulle och ska borsta gaddarna sen är jag redo för en arbetsdag:) Ikväll blir det gomiddag och en film tror jag, även en låååång sovmorgon imorgon!

Ha en bra fredag, hejdå


This is my time

Nu känner jag att träningen går mycket bra! Kändes som att jag flög fram på löpbandet idag, 30 min hann jag med sen några mag/rump övningar på det senare passet:)
Imorgon blir det vilodag för det behöver man också, är faktiskt viktigt att vila!!

Somna nyss till på soffan så jag tror det är dags att lägga sig i sängen, Sovgott!


Två pass

Hej på er:) Dagen har bara sprungit iväg, han med ett löppass mitt på dagen sen skulle vi ju så stor köra världens bästa styrke pass kl 18 men alla banga ut så där var jag själv:( jaja, blev ett bra magpass! Inte alla dagar man lyckas fara på gymmet två gånger:)

Dem ringde idag och ville att jag skulle jobba imorgon i Boden och självklart ställer jag upp ju! Så kl 06.10 kommer min skjuts, hua så tidigt det kändes:)
Nu ska jag hoppa in i duschen, hejdå!


lunch

Blev bjuden på lunch idag hos dessi! Hon och carro skulle gör chiliconcarne så det blir golunch en dag som denna:)
Vet inte annars riktigt vad jag ska köra idag, kl 6 ska jag fanny mattias och agge på gymmet där det blir ett hårt träningspass! Kommer bli spännande, typ lite cirkelträning hade vi tänkt köra. Mattias har ju tappat armen men han får göra så gott han kan, hahah:) Man springer ju inte med armen så!
Sen ska jag sälja mitt frysskåp, emma skulle hämta det ikväll så då är den saken ur världen!:)
 
Imorgon är det fredag och jag har inge jobb på schemat, ska dock göra massa ärenden så jag kommer ändå ha häcken full. Ska även till boden för att hämta Felix, har typ Felix abstinens känns det som! Usch vad det är jobbigt att han bor så långt bort:(
jaja, nu ska jag mot lunchen hos dessi, byebye

Blää

Detta år har verkligen inte varit mitt tur år! Går inte riktigt som jag vill:/ gaah, blir galen alltsåå!!!


Kul på jul

Hej och hallå!
Gymmet gick faktiskt ändå inte så himla dåligt, känna jobbigt när man inte tog vikterna man tog innan man sluta, men jag känner att det är påväg att byggas upp igen:) När jag kom hem och hade duschat gick jag ner till Fanny där vi kikade på gammal kort, hahaha så roliga bilder det finns alltså:)
Sen for vi och käka med Mattias och agge, körde lite bil och flytta en säng! For förbi skrotis en sväng där vi bara svamla på:)
Fick även sälja mitt frysskåp jag har på garaget, känns mycket skönt att bliva med det :)

Snart är det fredag och som jag längtar, att vara utan min kille är inte så himla roligt alltså!! Nu ska jag sova, bye:)


New stuff

Min snygga nya formar:)


halloween

Det är ju typ bara en månad kvar till det men fy tusan vad jag längtar:) Brudarna ska hyra hotellrum i storforsen sen har vi planer på världens bästa utklädnad! Här kör vi 100% all in:)

tandhuset kronan

Godmorgon på er! Mamma och j-o är i stockholm så jag håller ställningarna här på kronan..svarar i telefon och dylikt:) Himla vad jag är taggad på att läsa till tandsköterska nu alltså, ett himla varierande och roligt jobb! Ett stort plus är ju även att det är inga kvällar och helger :)
När jag slutar kl 1 blir det lunch med hanna och evelina, att få prata av sig lite med brudarna är aldrig fel!
Sen blir det gymmet för ett hårt rygg och biceps pass:)
 
 

.

I knew that in the end, I was the winner of all!

funkar ju inte

Blogg appen är sämst, nu funkar det inte att logga in ens:/ Har försökt hela dagen men det vill sig inte.
Har jobbat idag mellan 7-12 sen hem för att sy den sista gardinkappan till vardagsrummet, det blev så himla fint:)
Sen for jag på gymmet där det blev lite kondition & bröst/biceps, gick väl ganska bra faktiskt. Sprang typ 15 min och det gick så bra och lätt men jag hade så bråttom och ville hinna med styrka så jag hann inge mer! Tror det blir antingen styrka eller kondition imorgon, kanske styrka för vristerna mår inte bra av att springa på bandet för mycket.
 
Nu är det halv åtta hos mig på tv sen ska jag hem och lägga mig i soffan & tända lite ljus, sååå skönt:)
hejdååå
 

Effektiv kväll

Gokväll, shit vad kvällen har gått fort! Blev jobb mellan 8-16 sen for jag en sväng på gymmet där det blev 5 km crosstrainer även ben och mage:)
Sen har jag hjälpt min nya granne (Fanny) att flytta grejerna från hemmet gamla lägenhet till den nya! Sen har jag lyckas sy en superfin gardinkappa:)
Nu har jag precis satt mig i soffan, ska borta tänderna och lägga mig i sängen alldeles snart. Imorgon väntar jobb i Boden 7-12.30, ganska skön dag faktiskt :)


Måndag

Härligt med måndag idag, blir jobb på den bästa arbetsplatsen sen ska jag träna som en tok ikväll:)
Sov typ hela dagen igår och gick och la mig kring 10 så en hel del sömn har jag fått så jag känner mig faktiskt pigg och allert:)
Felix lämnade bilen här så i veckan har jag en bil jag kan färdas med om det krisar men jag tror det blir cykel till jobbet idag, är så mycket enklare att parkera med en sådan!!

Nu måste jag göra mig klar, hejdå!


Måste bara

Berätta hur duktig vi varit i helgen och förra veckan:) Inge godis eller annat onyttigt sedan måndag förra veckan, utom tre marsmellows i lördags! Känns sjukt bra:)

Träningen har också gått bra, känner att man tappat massor men det ska jag ändra på för nu jäklar är det gymmet som gäller:)


Stäääda

Har just satt mig ner i soffan, dammsugan & renbäddat har jag hunnit göra:) Tror jag ska borsta tänderna och lägga mig i sängen, läsa ur boken jag håller på med för nu är den snart slut:)
Sen ska jag ringa till Felix som säkert kommit hem nu!

Imorgon är det jobb och hård träning som står på schemat:)


Heartbeat

Gokväll på er, kom just till mamma:) Felix har farit hem och det känns inte bra alls, huvva så trist att vara själv:/
Det är tur att min bästa tjej ska flytta in i lägenheten under mig!!:)

Helgen har varit riktigt lugn och det känns grymt skönt eftersom veckan innehöll jobb och andra uppdrag! Fredagen var vi i boden där jag gjorde min tatuering! Lördagen var vi på rallycross sen for vi till adam och han a där vi grillade, himla trevligt:)
Dem ringde från vc idag och ville att jag skulle jobba imorgon och självklart ställer jag upp:)
Nu ska jag och Marcus lägga oss i mammas säng och se solsidan!


RSS 2.0