Pdol

Vilken super helg jag har haft i helgen!:) har haft det jätte bra!! Nu längtar jag så himla mycket till onsdag då jag och min familj sätter oss på tåget mot Stockholm där vi ska vara till söndagkväll! Vi ska bara göra massa roliga grejer som gå på gröna lund, Skansen, och museum:) det kommer bli riktigt roligt! Nu sitter vi i sörstrand där vi håller på att flytta massa grejer! Snart kommer maten så bäst att fortsätta. Hejdå!!!

Baksmällan 2

Det var superbra men jag tror faktiskt jag tyckte det första var bättre:) vi var ganska många som Var och kollade så det var ju mycket trevligt! Nu ska jag sova, har varit sjukt tröttidsg på jobbet! Sovgott

rockstar


jag, jag, jaaaag läntar tills på lördag!!!


middags tips delux

Har gjort en supergod lax och räk paj som är helt helt underbar!!:)

Ingredienser:
Pajskal på vanligt sätt, låt det kallna!

1 påse räkor
200 gr gravad lax
1 burk stenbits rom
1 rödlök
1 stor creme freish
1 burk philadelfiaost
1 burk vit sparris om man vill
Garnera med kokta ägg:)



SUPER DUPER GOD!!!!



Älskade du

Jag har fått världens bästa present av världens bästa pojkvän!! Ett rosa fiskespö, jag bara älskar det:) 


 
inte den bästa bilden


Love the sunshine!

Goddagens! Vilekn underbar helg jag har haft alltså. I fredags slutade jag tidigt så vi åt lunch och sedan tog vi båten till länkön där vi var till typ 6 på kvällen då det var dags att göra sig oordning för festligheter!:) en mycket trevlig kväll var det! På lördagen var det dags för det årliga båtracet men vädret var inte det bästa så vi struntade i det och bänkade oss på länkön istället! Jag och johan körde vattenskotern dit och det är ju så sjukt roligt! Vill ha!!!!!!! Tur att samuel provade en för nu är han jätte sugen på att köpa en:) på lördagskvällen for vi till högheden! Vi for också till öltältet där det var betydligt mer folk än i lördag! Igår fyllde jag år och hade en super mysig dag. Samuel kom och sjöng för mig också fick jag glass på sängen!:) hade främmande under dagen och fick mycket bra saker!:) mest pengar för jag ska ju köpa en kitchen aid!:)




What To have

Kom nyss hem från anna och Joel där ett helt gäng har börjat fira att helgen snart är här! Känns faktiskt skönt att få lägga sig i sägen:) Doris tycker det är lite jobbigt att samuel är borta men hon får gnälla ett tag för sen somnar hon!!:) Imorgon kl tolv får jag helg och då hoppas jag på fint väder så man kan bänka sig på länkön. Den stora frågan när det kommer helg och festligheter är ju vad man ska ha på sig! Det fixar sig ju nästan alltid men ändå, lite jobbigt är det ju:) Nu ska jag skiva en handlings lista vad jag behöver till mitt kalas på söndag:) Hejdåå

Torsdag

Känns himla skönt ute idag, eftersom jag är världens bästa sambo så tog jag ut Doris nu på morgonen innan jag cyklar till jobbet:) Slutar 5 idag och då ska jag raka vägen hem och lägga mig i soffan. Kanske en promenad ikväll, om jag orkar! Ha en bra dag!!

Sju sorger och åtta bedrövelser sen

Just nu är vi hundvakt eller det var Samuels uppgift! Men han for på fest så Doris står och gnäller och jag ska upp och jobba:)

En underbar

Är du i torpet hos mamma och hälsar på! Älskar att vara här, man slappnar som av:) Felix ligger och rullar sig i gräset och Marcus spexar som vanligt! Vi ska snart steka en massa abborrar Marcus fick nyss. Det är ju så himla gott!!! Nu är det bara en och en halv dag kvar tills jag får helg och ingen längtar mer än jag! Nu ska jag lära mig flå fisk så bäst att kila!:) Hejdååå

best ever




haha, snyggast!


fiskekväll i lördags!


en härlig bild från kisan!


sju sorger

Jag är inne i en fet maggio tid där jag nästan endast lyssnar på hennes låtar så ni kanske fattar hur mycket jag längtar tills PDOL där hon ska spela. Tror det kommer vara super duper braaaa!!:)
Jag längtar även till söndag för då är det min stora dag, jag fyller nämligen år och igen är gladare än jag...wiiihoo!!
Ligger nu i sängen och ser tv. Har varit så trött idag så när samuel ändå inte är hemma idag passa jag på att ta en tidig kväll, mycket skönt det kommer vara imorgon:)
Blev en himla mycket längtan i detta inlägg men i veckan ska jag samuel leo och dessi äta surströmming och så sjukt gott det kommer att bliiii. LÄNGTAR!!!!
haha, nu är det slutsvamlat. byebye


om sanningen ska fram

Samuels farmor är väldens mat och bak tant! Hon bakar och lagar mat hela tiden och det är alltid så himla gott:) Ikväll bjöd hon på pizza och det var sjukt gott.
En dag kvar till helg och jag längtar redan efter lite ledighet fast veckorna går så himla fort!
Har inga planer alls för helgen och det är ju skönt. Man tar dagarna som dem kommer och vad man känner för att göra, greeeat!! Fast självklart vill jag ha fint och varmt väder ute så man kanske kan lägga sig på soliga länkön:)
Eftersom vi har en båt så tar man sig enkelt över dit!!




love my lovely work

Jag verkligen älskar mitt jobb och alla jag jobbar med! Jag är ju en sån som vill veta och kunna allt helst nuuu. Varje dag lär man sig något nytt och det är nog det som är det roligaste! Man vet aldrig hur dagen kommer att se ut eller vilka människor man träffar under dagen. Eftersom det kommer in akutfall får man ju även vara med om sånt. Kanske något jag inte riktigt lärt mig att hantera ännu. Blir fort lite för stressad. Men för varje gång lär man sig. Operationer är något jag verkligen gillar, att få pyssla på lite:) haha!
Har ju nästan alltid sagt att jag ska plugga till sköterska men med det arbete jag har nu känner jag verkligen inte stress med det. Vill verkligen inte jobba på en avdelning på ett sjukhus för där är det så mycket datorjobb. Undersköterska på en vårdcentral är det ultimata för mig just nu känns det som.
Just nu har jag bara jobb till slutet av augusti men jag hoppas verkligen jag får fortsätta!!!


fotboll

fotboll på tv och spännande är det, hoppas hoppas Sverige vinner för tusan:) Ikväll har vi varit hos mama och tvättat bilen och mycket fin blev den. Det är även halvt bestämt nu att vi ska till stockholm 4/8 hela familjen våran. Utom samuel och emil då! Kommer bli sjukt roligt. Ingen shopping är väl planerad direkt utan bara göra andra roliga saker eftersom marcus är med:)
Nu ska jag försöka heja sverige till en vinst!!



movie time

Blev himla bra väder nu på kvällskvisten. Tog en promenad när det slutat regna och det var himla skönt måste jag säga! Ska föröska komma mig ut på en promenad varje dag. Spelar ingen roll om den blir kort eller lång bara man tar sig ut och får sig lite luft!
Samuel har hyrt en film som vi skulle se men han svär och donderar och DVD funkar inte! Himla också.

Snart helg och som jag längtat!


bilder












snyggga brudar




RSS 2.0