like a star

Ligger och funderar på att vissa människor är bara för mycket ibland! Aja, man kan ju inte tycka om alla här i världen ju:)
Dagen har bestått av en hel del shopping, ska försöka komma ihåg att visa imorgon:) Dessi och Fanny for för ett tag sen och kan väl säga att finare vänner får man leta efter!! Puss på er sköna bönor!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och det är så gudomligt att inte ha en tv i sovrummet :) Sovgott alla

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_187208460.jpg" class="image">


like a star

Ligger och funderar på att vissa människor är bara för mycket ibland! Aja, man kan ju inte tycka om alla här i världen ju:)
Dagen har bestått av en hel del shopping, ska försöka komma ihåg att visa imorgon:) Dessi och Fanny for för ett tag sen och kan väl säga att finare vänner får man leta efter!! Puss på er sköna bönor!

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och det är så gudomligt att inte ha en tv i sovrummet :) Sovgott alla


Shopping

Godmorgon, har nyss ätit en mysig frukost framför tv! Ska snart börja bege mig till farmor:) vi ska en sväng till Luleå för lite shopping, Sofia och mormor kommer också in så det blir riktigt mysigt:)
Ska köpa en micro och lite andra småsaker!
Nu måste jag rusa, hejråååå!


Kuligt värre

Goddag, gårdagen var riktigt rolig och som vanligt blev det en hel del dans:) vi var först hos skrotis sen blev det forum!
Blev lite för mycket av det goda däremot och det har jag fått sota för idag, hehe!

Mitt middagsfrämmande har farit och jag är alldeles själv. Tycker det är lite små läskigt faktiskt men nog ska det säkert gå bra:) ska lägga mig i soffan och se klart Wallander om jag nu inte somnar! Bye bye


Härligt bruden!

hallej halloj och goddagens! Har ju satt mig i soffan efter ett besök i min lägenhet. Har torkat ut alla skåpar och garderober:) Skönt att ha gjort det så nu är det bara ställa in alla grejer.
Vet inte vad jag ska skriva idag, har så mycket annat att tänka på så fantasin är inte den bästa:/

Ha en bra kväll!!


Wrong but so very right

På onsdag nästa vecka får jag börja flytta in i min lägenhet! Känslan i mig är himla bra och det kommer bli skönt, tror jag:)
Har ju hittat en soffa och ett nytt köksbord ska jag faktiskt köpa nytt! Ska unna mig det, för det är jag värd:)

Såhär snyggt är det!


Soffa!!

Min kära mamma såg på blocket idag att det fanns en jätte fin soffgrupp i svart skinn! Det var ju hennes granne som hade dem ute så vi var nyss och kollade på dem:) Super duper fina var dem ju till en dunder pris! En tvåa och en trea för 4000 kr. Kommer bli jätte fint i mitt nya vardagsrum:)


En sten lossnade

Åh, jag har hittat en lägenhet! Kanske inte på det område jag önskat men detta kommer bli bra:) Lägenheten är jätte fin och den duger gott till mig! En tvåa på apeln här i Älvsbyn:)
Sköööööönt!!!


Picture!!!


lugnets tecken

Gårdagen var riktigt rolig och kring halv 4 la jag huvudet på kudden, då var ögonen riktigt trötta:) Vaknade 8 imorse och hade svårt att somna om men jag lyckades och vaknade igen kl 10! Himla så skönt att få sova ut.
Jag och mamma har hämtat en byrå sen har jag suttit i soffan hela dagen typ! Jag tror jag fortsätter med det:)

Imorgon är det jobb 8-13 och efter det ska jag gå till öbergs och fråga om en lägenhet jag hört är ledig. Hoppas hoppas den är det så man får ta tag i detta, kommer inte alls bli lätt men jag tror det blir bra tillslut:)

Nu ska jag äta något, kanske köttsoppa eller nå!


Underbara du

Som ni säkert redan vet så har jag & Samuel gått skilda vägar!
Mycket mycket tråkigt & jobbigt men samtidigt väldigt bra. Just nu bor jag hos min mamma tills jag hittat en lägenhet.
Kanske det blir vi igen, det får tiden utvisa, är det meningen så är det!


everything happens for a reason!

mycket har hänt dem senaste dagarna, men jag orkar inte dra upp allt nu så för eller senare får ni veta!
Vet inte vad alla ska göra idag men jag känner för en riktig ute dag idag. Vissa ska åka skidor och vissa ska grilla men jag kände absolut för skidorna!!
Nu ska jag försöka väcka anna som garanterat sover och som garanterat INTE vill åka nå skidor:)


Fredag 20/1

Sitter nu hos Frida "fittan" Eriksson!! Martin kom nyss ned Bop it och jag bara älskar detta spel eller vad det nu är för nå! På fest är det bäst:):)
Nykter och skötsam är jag däremot idag och det är ju så himla skönt! Imorgon ska jag inte göra, kanske bygga en snögrotta eller nå, hehe! Sen på kvällen blir det middag och kanske lite vin med några snygga brudar hos lina:)


Kalas idag

Har nyss blivit bjuden på supergod köttsoppa! Nu blir det kaffe till efterrätt sen en promenad med Dessi:) känner att jag börjar få ont i halsen så det blir att ta det lugnt med träningen i helgen så jag inte går och blir sjuk!!

Har även fått lite dagar på VC ända fram till påsk! Känns himla så skönt:)
Såhär snygg är jag på mitt arbete, hehe!


Just idag är jag stark

Ligger i sängen men måste kliva upp, helst för 10 min sen!! Jobb idag till 16 sen blir det kalas & en promenad med Dessi & Felix:) Inget gym idag blir det, ides bara inte idag!!

Ha en bra torsdag:)


Kolla så mumsigt!:)

Mammas mat är bäst:)


bästa mamma, det har då jag!!

Sitter hos mamma nu och väntar på go mat:) Är inte alls hungrig men det ska ändå bli gott med nå mat!
Imorgon jobbar jag 8-16 sen blir det köttsoppa hos mickes farmor som fyller år!
På lördag blir det middag med några snygga brudar hos dessib:)
Det är viktigt att planera några dagar framöver känner jag just nu:)


Rensa massa tankar

Ligger fortfarande i sängen och ser tv! Funderar på att dra på mig träningskläderna plus promenad kläderna:) Tror jag ska ta en lååång promenad innan jag gör ett besök på gymmet!!

En dålig dag är det idag!


Tacopaj

Ikväll var det min middagsdag och det blev tacogratäng:) Mycket gott och det är så himla enkelt att göra!

Stek & blanda ihop:
0,5 kg köttfärs
1 påse tacomix
1 burk tacosås
1 burk majs
Lägg allt i en ugnform.

Blanda sedan ihop
1 burk crème freich
1 burk Philadelphia ost

Bred sedan detta på köttfärsen och strö på riven ost! In med det i ugnen och låt det bli varmt:) En god sallad till och det är klart!


Trött efter helgen eller vad?

Känner mig super trött även idag! Borde dammsuga eftersom det är sjukt dammigt he hemma men jag ids inte just nu:/ är jag fortfarande bakis eller vad är det frågan om?? Samuel har säkert smittat ner mig!! Åh, har verkligen inte tid att bli sjuk. Måste på byn och köpa nå dundermedicin mot förkylning så det inte bryter ut:)


All you need is love!

Tisdag idag och jag har min första psykologilektion! Jag hoppas även dem ringer ut mig på jobb idag, hade varit skönt att jobba en kväll kände jag:)
Ikväll är det jag som står för middagen och eftersom Samuel är flitig på att läsa min blogg ska det bli en överraskning vad det blir för något! Att det är gott vet jag att han tycker, eller??? Haha!:)

Nu ska jag dra på mig nå kläder och ta en promenad! Känner att jag behöver lite fräsch luft:)
Ha en bra tisdag alla!!!


Middags planer

Träningen gick bra! 6km på crosstrainern och sedan ett bra benpass:) Imorgon blir det biceps och bröst!!

Jag & Samuel har även kommit överens om att vi ska göra middag varannan dag! Himla skönt:) Har alltid varit jag som gjort det eftersom jag gillar att göra ordentlig mat! Samuel nöjer sig med pyttipanna, parisare köttbullar. Alltså halv fabrikat! Ingen favorit enligt mig:)
Men ni får jag nöja mig med vad som serveras om jag ska slippa laga mat varenda dag:) Det blir spännande att se hur det går! Idag gjorde han super god pannkaka så han kan ju!!!!:)


Helgens bilder!


Stress

Jag är verkligen expert på att stressa! Är less det nu så jag ska verkligen försöka tänka mig för, man behöver faktiskt inte stressa sig genom livet ju!


Söndag

En riktig soffdag har vi haft idag! Lunch på grillen, var så sugen eftersom Sunes maten jag åt igår innan vi for hem inte alls ville vara kvar i min mage! Hehe:)
Vi har hunnit med bingospel och även en dålig film!
Ett litet missöde höll även på att hända när jag skulle uppdatera min telefon! När jag startade den efter uppdateringen var ALLT borta.
Men som tur var så var jag lite för snabb att dra ut kabeln så den hann aldrig återställa:) himla vilken tur jag hade!

Nu ska jag sova, jobb väntar imorgon:)


Gårdagens outfit!

Mycket rolig kväll var det igår! Mycke dans, skratt och braiga människor:)


Trööött

Godmorgon, ligger fortfarande i sängen och segar med segman! Ska snart hoppa i träningskläder och bege mig till gymmet för ett konditionspass tror jag! Eller ids jag ens det??:/
Är skönt när det är klart men vafasen det kändes himla jobbigt alltså!
Ikväll är ser galej på g och jag tror det kommer bli storslaget eftersom jag får vara med den bästa av dem alla! Ljuvliga tider:)

Nu ska jag sega ett tag till tror jag!


Köpa skor!

Nu är vi påväg till Luleå! Jag, anna, samuel & Joel:)
Jag ska köpa skor, samuel ska köpa kalsonger, anna&Joel har massa presentkort så vi får se vad dem kommer hem med! En go lunch ska vi väl också hinna med:)
FREDAAAG idag, helt underbart!!!


Min prickiga skjorta!

På lördag ska jag ha min snygga blå prickiga skjorta som jag köpte för ett tag sen:) skulle däremot vilja hitta några snygga skor imorgon i stan! Några svarta, lite mer vår skor:)

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen:)


1 steg fram och 10 bak!

Ungefär så känns det när det inte går som man vill!!


Kyckling är gott

Blev middag hos mamma idag! Kyckling till lunch och även till middag, tur att det är gott:)
Har just borstat Felix små tofsar i pälsen! Stackars liten tycker inte det är speciellt skönt men ska man vara fin får man lida pin:) Nu ska jag däcka i soffan innan jag börjar traska hem igen!

Bjuder på ett kort på dem absolut bästa av alla på jorden:)


Partylite

Dessa snygga ljuslyktor är mina favoriter här hemma! Tycker dem lyser så himla fint:) Har dem nu på vardagsrumsbordet!
Minns inte vad dem kosta men typ 149kr/st eller nå sånt!


Med andra ord

Blev ett bra rygg & biceps pass idag, min kropp är hur trött som helst så därför ska jag ta en vilodag imorgon! Det är viktigt att vila också så musklerna får återhämta sig:)
På lördag däremot ska jag sikta in mig på enbart kondition eftersom jag ska köpa nya skor imorgon så måste jag ju inviga dem!
Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan jag ska ta en promenad till mami!:)


Lovely morning

Godmorgon alla! Ska jag orka kliva upp och fara och göra bort gymmet? Hade varit skönt att slippa tänka på det nu! Tror nästan jag gör det;)
Då kan man hoppa i duschen sen och ta på sig några normala kläder! Igår såg jag ut som en slas has nästan hela dagen eftersom att jag städade typ hela dagen:)

Nää, på med träningskläderna och in i bilen! K&K här kommer jag:)


Lördag, vars är du???

Simon har just farit och jag har hunnit renbädda och hänga en tvätt efter det! Har nu lagt mig i soffan där jag garanterat kommer somna:)
På lördag blir det partey med ett härligt gäng! Planerna är utgång i Piteå men mycket kan ändras så vi får väl se vad som händer! Roligt kommer vi då ha:)


Ondagskväll!


Sovmorgon idag som idag som idag

Vaknade 8 och pustade ut att inget jobb ringt! Har typ städat hela dagen, julen är gone och det vita och fräscha pryder nu våran lägenhet:) blev så luftigt och härligt!
Har även varit på gymmet där jag körde bröst och triceps! Ett riktigt bra pass blev det, skööönt:)
Imorgon hoppas jag på även en sovmorgon!:)



Träningprogram

Fick Krille till att göra ett träningsprogram! Herregud säger jag bara. Ett as bra program är det men jag måste ju vara bland alla stora och starka pojkarna eftersom det mest är dem lösa vikterna:)
Nu till en början kommer jag säkert bara se fånig ut men vafan, kör hårt ida!! Jag ska bygga muskler. PUNKT SLUT:)
Det är marklyft, bänkpress, hantelpress med mera! Har även delat in musklerna i fyra olika grupper, alltså dagar, så det blir enklare att hålla reda på vad man kört för muskelgrupp:)

Härligt med en början på ett starkt år!!:)


Sura fisken

Efter en god middag & en god kaffekopp ligger vi nu i soffan hos Dessi och pratar skit:) Alltid lika trevligt och jag älskar hennes lägenhet! Vi planerar för lördagens partey, utgång i Piteå är planerna med världens bästa gäng:)


Tänk att det är

Snart 2 års sen vi hade våran magiska student! Alltså hur underbar var inte den veckan? Hur underbar var inte balen och hur sjukt rolig var inte studentdagen?? Hade LÄTT gjort om det varje år! En tufft och slitsam vecka men lätt värt det alltså!!!!!:)


Weird!

Gokväll på er! Dagen började bra men som vanligt slutade i alldeles för många tankar:) Typiskt mig!!

Ligger nu i sängen och ser Jersey shore, börjar bli en favorit såhär kl 22 varje veckodag:) Väntar på att tvätten med handdukar ska bli klar!
Imorgon ska jag på min första (skoldag). Ska nämligen börja läsa matte b! Känns faktiskt himla bra & roligt:) Måste sova typ nuuu!!!!


VAD, HUR, NÄR??!??

På fredag när jag slutar kl 12 ska jag & samuel iväg till stan! Jag ska köpa nya löparskor och samuel nya kalsonger:) Men alltså vad ska man köpa för skor?? Är absolut inne på ett par rosa, fast det kanske inte ens finns nå bra rosa skor så jag får se när jag väl är där vad det blir och vilken färg det blir. ÄLSKAR ju min nike pegasus men dem är alldeles för nötta så dem går inte att springa i..!!


Janssons

Arbetsdagen avslutad, träningspasset avklarat (biceps, triceps, kondition) även middagen intagen:) Alltså så är det bara soffan som ska intas också!
Är hos mamma nu så måste bara promenera hem innan:)

Felix har fått sig en korg som han tydligen ska ha i bilen! Istället för sin bur i koferten får han sitta i korgen i baksätet:)


Konstigt

Blev konstigt nu! En massa inlägg hit och dit! Blogg appen tjorvade förr så det blev helt fel!


Mumsigt en söndag

Efter en natt i vidsel har vi nu kommit hem:) helgen har varit riktigt skönt och nu laddar vi för en arbetsdag imorgon! Jobbar bara måndag, tisdag som jag vet nu! Ganska skönt för jag borde städa och baka här hemma:)
Kvällen spenderades hos Evelina&emil där vi spelade bingolotto men tyvärr så vann ingen:( bättre lycka nästa gång!

Nu håller vi på se Harry Potter, ingen direkt favorit enligt mig men ibland får man offra sig för laget, hehe!:)


Fy för godis

Brukar inte alls ha sug för godis men i helgen har det varit hemskt! Kanske för att det är dagarna för den underbara veckan. Ljuvligt värre, not!!!


Söndag & bingolotto

Nyss avnjutit en frukost och snart ska vi fara till Samuels farmor och hälsa på!

Helgen har varit underbart skön och det känns bra att det blev en nykter sådan:) Nästa helg blir det andra bullar, hehe!!
Ikväll blir det bingolotto hos evelina och emil med ett helt gäng verkar det som, mysigt värre:)


Lördagen idag

Kvällen är här och även denna går i lugnets tecken! Vi är nu i vidsel där vi ätit blodpalt hos samuels mormor, mycket gott som vanligt:)

Ställde klockan på 8 idag och före 9 befann sig jag sara och Lisa på gymmet där det blev ett hårt styrkepass, bröst & rygg:)
Nu ser vi en film och efter det blir det en sväng in till vidsel där massa folk är! Kulkul:)



Dagen outfit!

Tröja bikbok 200kr, byxor pieces 360kr!:)



Movie time

Samuel kunde inte välja film så det blev 4 st:) vi har det vi gör ikväll! Inte för att det gör nå! En perfekt kväll:)


Det går bra nu!

Blev kanske inte det bästa gympasset! Blev ett bra rump pass men att springa gick inge vidare. Ville typ spy och det snurra i huvudet:) bättre lycka nästa gång!

Min lunch, nyttig och bra:)


Härliga fredag

Godmorgon! Fredag idag och det känns ju helt underbart att man är ledig i 3 dagar till:) vet inte alls vad vi ska göra för det är inte planerat något alls! Hur underbart och hur längesen var inte det??:) ska iallafall och träna det vet jag då! Ska lägga mig i sängen och se tv ett tag nu för idag finns det ingen anledning att känna stress:)


Bra kväll

Sjukt god och ett bra sällskap har gjort min kväll super bra:) Luleå vann och Sverige verkar vinna JVM finalen! Eller det vet vi ju inte än men det ser bra ut än så länge! Anna&joel är här och samuel ligger och sussar bredvid oss. Lite ost och kex har vi på bordet, smarrigt värre:)

Nu börjar det om!! Bye


Jag vill göra det

Eller nej, jag ska göra det!!!


Lite nyårsbilder


Old picture

Vi kom nyss hem från mamma där vi satt och kolla på gamla bilder! Massa bilder på min lilla skrutt till lillebror:) herregud så söt han var/är, men han växer alldeles för fort! Snart vill han ju för tusan inte sitta i mitt knä eller ge mig den där bästa kramen längre!!
Min lilla söta bror håller på att bli STOR:)

Nu är det movie time som gäller! Hejråååå


Älskade du, jag älskar dig

.


Träningsvärk from hell!

Sååååå jävla underbart!!


Middag & hockey

På torsdag ska vi och typ 15 till fara till Luleå på allstar och se Luleå-Skellefteå spela:)
Äta god mat och bara ha allmänt roligt! hoppas hoppas att Luleå vinner så det blir extra bra stämmning:)
Jag hade velat hinna in på stan men jag slutar 5 och vi ska vara där 7 så det får bli någon annan dag.

all star

Goddagens på er! Tisdag idag och denna dag gick faktiskt himla fort:) Har hunnit med ett bra biceps, triceps och lite kondition pass med hanna! Just fått mat i magen, morotssoppa blev det.
Nu ska vi snart slå igång en film, lägga oss i soffan och dega ett tag !

Imorgon ska jag ha med mig en vattenflaska så jag hela tiden får i mig vatten. Dricker typ 2 glas per dag, ENDAST! Inte bra alls:/ ÄNDRING PÅ DET IDA!!



Dumma du

Tisdag idag, jobb står på schemat men först ska jag klumpa igenom all snö som kommit här ute & det snöar bara mera:) slutar 5 idag och så far jag nog direkt till gymmet för samuel har en ledig vecka så skönt att få göra bort det så fort som möjligt!

Borsta gaddarna typ nuuuu!!!


KRAFT&HÄLSA

Tog mig i kragen och for på gymmet en sväng idag. Cyklade i typ 20 min sen körde jag as bra mag & rump övningar:) Men började må så illa så jag for hem typ efter 45 min. Samuel låg däckad i soffan så lite extra duktig känner man säg när inte han följde, hehe!

Imorgon blir det hårdträning med Hanna, biceps och triceps vare sig hon vill eller inte:)
Nu är det sommaren med göran på TV så ska slå mig ner i soffan ett tag innan sängen skall intas!


ÄLSKADE ÅRE!!


2012

2012 är här och detta känner jag kommer bli ett bra år. Vårat nyårsfirande kunde man inte alls klaga på. God mat, det bästa sällskapet, mycket dans och en hel del skratt:)
Kan man begära så mycket mer??
Har inget speciellt nyårslöfte utan jag ska ta året med ro och kanske jag ska lova mig själv att sluta stressa för förbaskat mycket!
Träningen har ju gått bra sen före jul och nyår så jag ska fortsätta i samma bana:)

Känner att bloggen ligger lite efter nu men jag har som inte haft lust att blogga så mycket, har varit så mycket annat! Ska dra på mig träningskläderna och bege mig mot gymmet snart!:) Nice efter typ 3 dagar ledigt!


RSS 2.0