Hej på er

Har varit en rantar kväll! Började med en fisketur med Simon och Johan sen for jag till mamma och åt:) Sen vidare till Anna och Joel där vi suttit på deras balkong typ länge! Nu sitter jag Simon och Mattias och ser bb:)

Kl 15.00 får jag helg imorgon, längtar!!


take me far far away babe

Tjoooosan, klockan tickar på segt idag ändå har jag varit på massa ärenden!! Checkar ut från detta place kring halv 5 och då blir det gymmet:) Tror jag ska springa idag men jag får se om jag ids ens, kändes fruktansvärt jobbigt:) När det känns jobbigt då brukar det oftast gå ganska bra så jag håller tummarna på det!!

Var är solen dåå?? Tänk om det blir tråkigt regn och skit väder på lördag, det vill vi ju verkligen inte!


Bilbesiktning!

Eftersom att jag är väldens bästa anställd så for jag och besikta min chefs bil:) Sitter här nu och väntar på min tur! Sen ska jag och handla, lite gott till fredagsfikat, dagen till ära har jag även dem snygga Telia brillorna på mig:)
Till lunch kommer Fia med blodpalt, sjukt gott det ska bli! Egentligen ska jag ju skippa allt med mjöl men va tusan, palt kan man ju inte tacka nej till:)

Imorgon är det fredag och äntligen helg typ, slutar 3 så det är ju inte riktigt full dag:) Nästa vecka blir det en fin sådan, halva tisdag ledig onsdag och fredag! Dock min sista vecka på tandhuset kronan:( Sen väntar min enda lediga vecka i sommar innan jag börjar på VC igen! Känns sjukt roligt faktiskt eftersom det var så längesen jag var där:) Så ska ni göra illa er i sommar eller bli sjuk så får ni träffa mig!

Herregud vad detta tog tid, gaaah jag som hatar att vänta!!


Onsdag bilder

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_204743720.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_204743724.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_204743740.jpg" class="image">


Broccolisoppa

Gokväll! Nyss käkat mammas goda broccolisoppa, hur jäkla god som helst:) Till det åt jag även mitt nyttiga bröd jag bakade igår!
Jag och Anna avverkade ett bra biceps/rygg pass och nu är Sara påväg hit. Vi ska hitta på nå roligt med Anna panna och fanny panny:)
Hejdåå


hej och hå på er

Idag efter jobbet ska jag styra träff med sara och anna, kanske en kaffe någonstans hade varit trevligt!!
Fanny kommer även hem idag och ingen är gladare än jag, hon ska flytta hem:):) Kvällen kommer gå i lugnets tecken för jag kände idag på morgonen att jag verkligen skulle behöva det.
Ska och träna, det är väl typ det enda.

Har kikat lite på skor, vill ha en snygg sko med lite klack så att mina ståtliga 157cm blir lite längre:) Är så snyggt att ha lite klacka!!

 


29/5 tisdag

Blev ett bra pass på gymmet, biceps/triceps sen 5 km intervaller:) Är nöjd och belåten med andra ord!
Nu ska jag Martin och Mattias spela gin, och självklart blir det jag som vinner:)

Har ingen fantasi om vad jag ska skriva så hejdå!


many things in a different way

Hej och goddag, har nyss kommit hem från mormor:) Hon har bjudit på surströmmings lunch och självklart var det lika gott som alltid! jobbar nu mellan halv 3 och halv 5 sen bär det direkt av på gymmet med mattias och agge:) Vi ska köra ett sjukt bra bröst/biceps pass hade vi tänkt! Sen hade jag tänkt springa efter det också.

Åh, längtar redan till helg och det är bara tisdag idag. På lördag blir det crusing och utgång här i älvsbyn, längtar faktiskt:) Kristin har lovat att hon ska vara min hela dagen och hela natten, så ni kanske förstår att jag längtar som en tok!!
Nu ska jag fixa och dona, byebye

Dunkarn och cykel

Bröder blev väl sådär, skulle ha varit i lite längre:) Mattias & agge har varit på här och sett big brother men nu har dem farit så jag gick och la mig! Tror nästan jag ska vara duktigt och ställa klockan imorgon så jag kan fara ut och springa:)

Jag och agge hitta på en super grej idag! På lördag ska vi ta min cykel, agge på pakethållaren och jag ska cykla. I cykelkorgen ska dunkaren få ligga:) En musikhojj blir det, haha! Kan inte bli annat än bra:)

Hitta en söt bild på jag och blade från i lördags:) Nu ska jag sova, sov så gott!


nyttigt bröd

Sitter nu hos dessi, har ätit super god mat:)
Ska snart fara och handla, hade tänkt fara och handla så jag kan baka något smarrigt bröd!
Hittade ett recept med morötter och annat gott:) Har ju varit super dålig på att baka sen jag flytta, dåligt av mig!


Har hittat typ världens bästa låt i helgen, syster sol är fan bra:):)


New stuff

Min sjukt snygga nya jeansväst! 399 kr:)


Gaaah

Hej och godmorgon, idag heter jag Ida och är en zombie! Usch så sliten jag känner mig alltså. Ögonen är svullna och håret är inte på topp idag, då vet ni det:) Tur som tusan att helgen varit grym!!!
Ha en bra måndag:)


Rockstars

Jag och Johanna syntes en hel del på coronas bildsida:) Hela 4 bilder men ett var så jävla fult på mig så det lägger jag inte ut, haha!


Yran livs


Brännbollsyran 2012

Helgen har varit hur rolig som helst och det känns tråkigt att det är över:(
Försöka ladda upp massa bilder men det går inte! Ni får hålla utkik för det kommer bilder, bara det funkar:)


New stuff

Måste visa min sjukt snygga bikini som jag beställt från HM för ganska länge sen men som äntligen kommit:):) 129kr!


benpass och kalas

Gokväll! Blev ett bra benpass på gymmet, sen kalas hos frida som hade en hel massa gott:) Vi har kört lite bil och hunnit vara ett tag med fannsan! Hon ska ju flytta hem och det känns förjävla underbart, min älskade och jag ska det vara hela sommaren:):)
Måste packa ikväll, prova lite kläder och säkert hinna bli lite arg. Jaja, det får jag ta eftersom denna helg kommer bli nice:) Kring 2 tiden imorgon drar jag, mattias, agge och fälle iväg i racer audin!
Ha en bra kväll

never regret

goddag, 1h kvar sen är helgen här!!! Ska hem käka och sen vidare till fridisch för fika:) Efter det ska vi avverka ett hejdundrandes benpass! Vi ska måste krypa ner för trappen när vi är klara:)
Måste ju även packa ikväll så det är gjort, ska prova kläder så jag vet precis vad jag ska ha på mig annars blir det väl ett helvete på kvällen när jag inte har några kläder att ha på mig. Och det vill jag självklart inte utsätta grabbarna för...snällt va?:)

Gaaah, vad jag längtar till umeås bravader:):)


torsdag idag, wiii

Hej och hå! Torsdag idag och det betyder att kl 16.30 idag får jag helg:):) Hur skönt låter inte det??
Ikväll bjöd fridaa på fika eftersom hon fyllde år igår, sen ska jag en sväng på gymmet hade jag tänkt. Vet inte om jag kanske borde skippa löpningen för igår när jag sprang gjorde mina vrister väldigt ont! Kanske cyklar eller nå istället:)
Imorgon på morgonen ska jag sätta mig i jennys underbara stol och få håret ÄNNU ljusare...så himla skönt:)
Alla grabbar sluta kring lunch imorgon så vi tar oss iväg ganska tidigt till umeå! Längtar som en tok för denna helg vet jag kommer bli magisk:)

nu är det snart förmiddagsfika, hejdååå

Something I look for

Ligger i soffan och ser bb, börjar blir trött känner jag:) Har hunnit upp en sväng till solheden och försökt övertala Tommy&jonas att dem ska med till Umeå! Gick ganska bra tror jag:):)

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen, eller snart iallafall:)


grillat!

Ändrade planer, M ides inte springa som jag förstod så jag sprang själv en runda:) Mamma ringde även och bjöd på grillat så nu sitter jag hos dem och väntar på gomat!!
Marcus är ju inte hemma, jag som ville ha en kram av lillkillen, hoppas han kommer hem snart!!!!

kolla min älskade liten, vars sprang tiden iväg??





det finns mycket

Hej på er!
En seg dag har det varit och jag slutar om ca 1,5 timme. Har tvingat med M på en löptur sen ska vi göra potatisbullar på Saras vis:) Lägg bullarna på en plåt, en liten smörklick på varje bulle sen 170grader i 30 min! haha, hon är ju för söt:):) Alla måste hålla tummar och tår för min tjej som är i tyskland med landslaget och lirar fotboll, hejjar på dig!!
Imorgon är det sista dagen innan helg och det känns mer än underbart. Älskar helger, det är tusan det bästa som finns alltså:)

nu ska jag städa vidare!


Tack för tipsen!

Sofia om Like I could never come down:
träna hårdare och intensivare :)


Cissi
om Like I could never come down:
Se till att du äter ordentligt med protein och som du redan gör; bra kohydrater. Muskler kan inte byggas på kcal-underskott, det krävs ett överskott av energi för att musklerna ska orka återuppbyggas efter nedbrytningen då man tränar, äter du för lite blir det snarare att du går bakåt i muskelutvecklingen. Eftersom du tränar mycket kondition, (vilket såklart också är bra), så skulle jag råda dig att försöka träna konditionen så långt ifrån styrkepassen som möjligt, alternativt direkt efter styrkepassen. Väldigt intensiv konditionsträning är inte det mest optimala för muskeluppbyggnad. Du behöver ha lagrad energi i musklerna för att få ut mest av styrketräningen, om du springer före så tömmer du depåerna och tränar på "tomma" muskler kan man säga. Hoppas detta var till någon hjälp :) Lycka till!


Sofia om -.:
Jodå, vila ska man. Men lyft tyngre, spring snabbare, pusha dig själv på varje pass, då lovar jag att du kommer se resultat :)

morgon träning

Godmorgon, har hunnit med ett gympass innan jobbet! Biceps/rygg blev det:) Skönt att göra bort det så man kan göra nå ikväll istället för att träna! Ska nog förbi mamma en sväng för det var typ år och dar sedan känns det som...BAD!
Borde städa hemma men det är tråkigt så det ids jag då inte, kanske baka med det kändes inte heller så lockande, en promenad eller en cykeltur lät helt underbart härligt:)
jaja, nu ska jag jobba vidare, städa är det som gäller idag!! Härligt värre alltså:)

-.




make me proud

På lunchen hade jag ju tänk fara på gymmet men eftersom det var helt underbart bra väder så tog jag på mig löparskorna och sprang en runda ute istället:) Kanisrunda och 45 min, duktigt av jag!
Kvällen kommer gå i lugnets tecken och jag känner att soffan kommer vara min bästa vän. Känner mig som trött i hela kroppen och jag har inte tänkt bli sjuk, det är då ett som är säkert:)
Till helgen om det är väder så åker jag och ett lurvigt grabbgäng till umeå och brännbollsyran, sjukt roligt alltså och jag kan ju säga att jag längtar till helgen kommer. Två dagar kvar, ledig fredag:):)


pepptalk







Like I could never come down

Goddag alla!
På lunchen ska jag på gymmet, intervaller på bandet, biceps och nå mer ska jag köra:)
Jag tycker jag tränar och tränar hela jäkla tiden men det känns då tusan inte som det. Att se resultat på vågen är inget jag strävar efter eftersom jag tränar mycket styrka, då kan det lika gärna bli att man går upp i vikt eftersom muskler väger mer än fett. Men att känna skillnad hade ju varit helt jäkla underbart:) Man kanske borde ta lite bilder så man kan gå in och kolla om det blivit skillnad.
Äter sällan godis & slisk, sällan pasta, potatis och ris, alltid hårdmackor. Vad tusan i hela friden kan man mer göra?
JAJA, bara fortsätta och kämpa på:):)


Diskhjälp

Haha, så fort Mattias är hos mig och det finns disk så röjer han undan allt och diskar! Inte dåligt alltså:)
Vi har nyss varit ute på en ragg med Dessi men nu sitter vi i soffan och väntar på bb! Köpte jordgubbar när vi var på en cykeltur så vi har käkar färska jordgubbar och kesella, mysigt värre och ganska nyttigt va?:)


tacomiddag

Sitter nu hos dessi och har nyss käkat mycket god tacos, inte dåligt att bi bjuden på middag:)
Har hunnit vara på gymmet, körde 5 km på crosstrainern, triceps/bröst! Mycket skönt, tror jag ska ta en cykeltur eller nå för det är ju super härligt väder ute:)

i think a lot!


Tack snälla ni!

Min morgon börjar på sämsta sätt men då från ingenstans dyker Sandra&Sofia som hade "ida abstinens:)" upp på jobbet med en jättefin blomma:) Tack snälla ni, precis det behövde jag! Måste ta bilen till vidsel någon dag och hälsa på dem små pojkarna också, var år och dagar sedan!
Och inte nog med det så frågar Dessi om jag vill bli bjuden på taco middag, dagen kunde ju helt plötsligt inte bli bättre:)



somebody that i used to know

Midsommar är klar och det kommer bli awesome! Brattfors är det som gäller och vi ska dra upp johannas husvagn:) Ett bra gäng blir det och det kan inte bli annat är grymt roligt!!
Slutar halv 4 så då bär det väl av typ direkt, eller det tror jag då iallafall. Har beställt sol och massa värme och jag hoppas väderguden är på min sida:)

Förra midsommar tror jag att vi var hos gurra på turist men jag har faktiskt inga direkta minnen från det, det ska bli ändring på det iår för nästa midsommar ska jag minnas detta år som det bästa:)

Har som för mig att detta är från midsommar förra året:)


do not make a girl fall if you do not catch her

Wiihooo, måndag idag och det känns ju inte helt underbart! Hoppas denna vecka går fort, vet att vi har mycket idag och det är bra:) En sväng på gymmet ska jag hinna ikväll sen ska jag nog ta en tidig kväll ikväll! Har vaknat tusen gånger inatt:(
Dem säger nu på tv att ryssvärme är påväg och hur skönt känns inte det, kan ju inte bli bättre! Umeå till helgen hade inte alls varit fel, samtidigt som jag kanske behöver en lugn helg:) Fast samtidigt vad gör man när man ska ta det lugnt, tråkigt är det!!


Why

En j*ävla skit dag idag!


Missing

Sitter i soffan alone, tråkigt värre & inte van! Big brother börjar snart:)
Måndag imorgon och det långa helgen man var ledig är nu slut! Dock så är jag ledig fredag:):)
Är grymt sugen på att fara till Umeå på brännbollsyran, tror det är grymt roligt. Får se närmare helgen hur det blir:)
Nu kom Mattias så nu är jag inte själv längre!
Ska springa ner till tvättstugan snart, hejdååå!!


Ägg

Hej igen
Har just satt mig i soffan efter ett pass på gymmet:) Blev 30 min på löpbandet, sen ben/rygg typ! Kl 1 drar jag Martin och Mattias till Piteå för att se Sara spela, lunch på Max innan:)
När jag kommer hem väntar tvättstugan, min tvättkorg är typ överfull!!!
Nu ett sons avsnitt:)


Vill ha riktigt sommarvärme

Vill kunna plocka fram sommarskorna, gå barfota, ingen himla jacka, sola!!
Värme vars är du?

Skulle vilja ha en jeansväst!! Provade min spetsväst igår och helt plötsligt blev det lite mer somrigt:)


Hejhej

Godmorgon på er!
Igår blev det en mycket lugn kväll. Jag och Sara hämtade A sen for vi till Öbergs där det var vårfest:) Kring 12 tiden höll mitt huvud på att flyga bort pga huvudvärk så jag kände att sova var ett måste! Har sovit till nu och det var grymt skönt:) Kändes dock konstigt att lägga sig 12 en lördag kväll men måste man så måste man!
Idag ska jag Martin och Mattias till Piteå och se Saras match:) Skulle behöva stanna hemma och tvätta men det får jag hinna när jag kommer hem, har aldrig sett Sara spela och det är inte okej!!!!:)
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft:)


You are not you

Ligger i soffan, vill typ fara till min mor och sola hela dagen! En fet god sallad och solstolen hade inte alls varit fel ju:)
Man ska ta vara på solens strålar när den väl är framme!


Jakt

Igår när vi skulle gå på jakt, eller vi skulle prova Simons nya bössa så drog vi på oss peltorkåporna och drog ut i sandtaget:)
Hittade även en riktigt gulligt kort på Simon när han gick i 9:an! Haha, vilken drilla alltså:) Och det sjuka är att jag hade typ likadant fast långt förstås!


Underbart med lördag idah

Godmorgon!
Lördag idag och helt underbart skönt är det:) Kvällen kommer bjuda på vårfest på signalgatan men ska dock vara nykter och körklar imorgon! Jag och marwin ska till Piteå och se Saras match:)
Igår blev det lite party hos Anna & Joel, inte riktigt meningen men det var roligt! Efterfest ett tag hos mig innan dem andra skulle dra och bada, jag blev alldeles för lat för det:)
Hade tänkt sätta mig bakom mamma idag och sola lite, hoppas det inte blåser allt för mycket bara!! Ikväll ska jag även hämta A som kommer hem från Turkiet, han är ju säkert inte lite brun:)
Jaja, nu ska jag lägga mig framför tv!
Hejdååä


Movie time

Har just lagt mig i soffan och ska slå på en film, remember the titans! Vi har hunnit en sväng till tvärån där simon prova sin nya bössa:) Vad som händer ikväll det vet jag inte alls, något roligt men utan alkohol tack!

Min Fanny är i byn:):)


Haha

Jag och Sofia gav en jätte fin skylt till mamma för någon dag sedan och när jag kom hem idag såg den ut såhär:)
Haha, det var Micke som hade varit i farten!!


godmorgon

Himla så trött jag var imorse när klockan ringde, kändes gode så skönt att ligga kvar! Tog mig iallafall upp efter 3 snoozningar:) Vädret såg lovande ut på morgonen men nu börjar det bli mulet och tråkigt igen. Åh var ju så himla härligt igår, kan det bara inte få vara så några dagar iallafall:)
Ikväll åker jag upp till stugan hos mamma och ska sova där till imorgon, himla skönt känns det:) Imorgon ska vi ju som sagt grilla och mysa på hos mamma ett gäng! Helgen blir även väldigt lugn för mig för det behöver jag!! Ska vara nykter och skötsam och om någon vill ha skjuts så får ni höra av er för jag kör gärna:)

Have a nice day!


Lovely

Gokväll!
Surströmmingen vad mumsig värre. Vi hann även med en promenad och en solning jag och Dessi:) Sen kom Sara så vi hämtade upp Kristin och drog till kusin Emil på en kaffetår! Trevlig kväll har det varit men nu ska jag soova;)

Sleep well!!


träning på lunchen

tjenare på er.
På lunchen idag for jag på gymmet och gjorde bort ett grymt bra gympass. 5km intervaller på löpband, sen marklyft och biceps:) Känner mig mycket nöjd och belåten!!
Idag har vi även planerat in en grillkväll på torsdag hos min mor på altanen, jag sara mattias simon och marwin typ:) Skulle ha varit sånt här väder som det är idag, en hel massa sol men mamma sa idag att det ska vara dåligt väder:/ Tur att det är inglasning och att man trycka igång lite värme:)
Mysigt ska vi då ha och jag hoppas att humorn inte är på topp, alltid lika roligt!

Ikväll blir det surströmming med bästa dessi:)


tisdag idag

hej och hå, tisdag idag och imorgon kl 13.00 får jag långhelg:) Tänkte hinna med ett pass på gymmet på lunchen, ska springa hade jag tänk men det kommer gå dåligt!! Tänker jag att det ska gå dåligt så går det oftast bra:) Så idag kommer det vara sjukt tungt!! När jag slutar sen halv 5 ska jag och dessi käka surströmming, mumsigt värre! Har längtat efter det hur länge som helst:)
Åh, vet ni hur mycket jag längtar till jag får min semestervecka, skrev såklart fel vecka sist! Vecka 24 är min semestervecka:) Ska försöka fara till kiruna och hälsa på sen ska jag bara chilla hela veckan lång!!

Midsommaren börjar också bli klar och jag tror det blir brattfors hos min kära kusin! Lycksele lät inte heller fel, men mycket kan ändras så inget är klart än:)
Jag vill att mina älsklings tjejer,  fröken öberg & fröken eliasson ska komma hem och tillbringa midsommar med mig!!


time of our life

Åh, vill vara brun som en pepparkaka, känna sanden mellan tårna och må skönt i solen!
Vill utomlands typ helst igår...i september då ska jag iväg, och vill ingen följa far jag själv:):)


Seans i piteå:)

Har nyss kommit hem från en grym seans med Terry Evans, han som är med i det okända:) Var himla spännande och ibland var tårarna nära!
Ingen middag blev det hemma så vi for på Max och käka efter så nu har jag precis lagt mig mätt i min säng:)
Tänk om en ande tänkt hälsa på mig inatt och här ligger jag själv:(
Jaja, finns bara snälla andar, det sa Terry iallafall:)

Sov så gott alla!


underbara minnen

Brukar tänka på alla roliga och världens bästa resor man har gjort med sina vänner:)
Två gånger till turkiet med absolut dem bästa, två gånger till älskade åre, en underbar nyårs helg i hemavan med ett lurvigt gäng:) Cypernresa med den bästa brudarna ever!

åre




turkiet


cypern






hemavan


Du har ett sätt som får alla oss

Måndag idag, härligt värre! Not!!!!
Tur att veckan är kort:) Trött var jag imorse och det kändes inte alls roligt att måsta kliva upp:/
Ikväll bär det av på storseans i Piteå, jag älskar allt med andar och sånt:)
Terry Evans från det okända är det som ska dit! Riktigt spännande och roligt tror jag det blir:):)

Hejdååå


Only you

Gokväll!
Har just lagt mig för kvällen, ska se ett avsnitt av sons sen sova:)
Morgondagen kommer bestå av jobb, sen på kvällen ska jag på spännande äventyr! Ska berätta mer om det imorgon:)
Sov så gott!!


Söndag idag

Hej och hå!
Söndag idag och jag sitter hos min mor och väntar på käk:) Fanny har farit nu men som tur är kommer hon hem på lördag, så himla bra!!
Är som sugen på en promenad men det lär bli soffan istället:) En kort jobb vecka väntar och det känns helt underbart!

Nu är det middag:)


Idag är det lördag

Hejhej på er
Har nyss vaknar men jag ligger fortfarande i sängen och drar mig:)
Igår var vi till Luleå en sväng, hittade nya löpbyxor, ett linne & en tröja! När vi kom hem for vi till thai stället som hade afterwork, mycket smarrigt var det:)
Hockey var det ju också igår men jag Sara och Fanny var lite dåliga på att kika, vi svamlade mest runt! Dock mycket trevligare:)

Ikväll är det galej i kisan som gäller, och hur jäkla roligt brukar inte det vara alltså??:) Alla brudar ska med utom eve förstås för hon har ju en liten i magen, sötis! En liten fin mage har hon fått:)
Ny ska jag kika SoA!!


Ida Charlotte Åkerlund



Like a want it fuckers

Hejhej och Tjena!
Sov morgon idag men jag vakna för ett tag sen! Skit att jag inte kan sova länge när jag äntligen kan det:(
Tror jag ska förflytta mig till soffan och se ett avsnitt av sons, ska göra lite frukost och sen bär det av till Luleå en sväng:) ikväll blir det lugnt, middag med vänner sen en film eller nå, vi får se vad kvällen har att erbjuda:)
Fredag idag och hur skönt är inte det???:)

5km

Gick bra på gymmet idag! Blev 5 km intervaller även triceps:)
Har nu käkat middag och satt mig i soffan framför SoA!
Imorgon är jag ledig och Anton ville till Luleå så det blir nog en tripp dit tror jag:) Sen på kvällen blir det After Work med ett härligt gäng thai!!

Nu ska jag lägga mig på kudden:)


love


You're doing so that my heart starts beating

Hej på er!
Torsdag och min sista dag innan helg! Pappa fyller år idag så grattis grattis till han:) Ska dit på lunchen och hälsa på! När jag slutar halv 5 ska jag på gymmet en sväng sen vill jag göra nå roligt ikväll tror jag:) Borde typ däcka i soffan men det är tråkigt!!

Snör in en dagens, blött hår och allt, men nu måste jag gå till jobbet, hejdåååå


Godaste

Fan, Mattias bjöd på glass och världens godaste strössel ikväll! Kunde inte motstå:( jaja, då kan det vara!
Jag Sara och Martin har iallafall varit där och sett hockey! Nu har jag precis lagt mig, ska se en SoA avsnitt innan jag ska sova:) Hann även förbi Anna där vi spelade spel!!

Hejdåååå


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_201961535.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_201961535.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_201961642.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_201961675.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_201961706.jpg" class="image">


Wednesday 9/5


Summer baby

Förra sommaren bodde vi typ på länkön! Tänk typ att få slå upp ett fett tält eller varför inte en stuga! Köpa sig en fet vattenskoter och typ bosätta sig där sommartid:) Den ön är helt magisk underbart härligt att sola på, jag bara älskar den och kommer den inte fram i sommar kommer jag bli ledsen!!
Jag ska bo där hela sommaren lång:)


Working out

Lunchen är i magen! Var på gymmet på rasten så nu är det bortgjort, ben och mage blev det:) En promenad med min mor blir det senare ikväll! Kanske lite mys med Sara också vill jag hinna med:) Imorgon får jag helg, pappa fyller år så det blir fika där på kvällen sen kan man njuta av ledigheten tills måndag, himla så skönt med helg igen:):)

Avis på Anton är jag som åker utomlands på lördag!!


positiva tankar

Sofia b skrev en liten kommentar om positiva tankar så från och med nu ska jag inte blir sjuk bara för att jag kommit igång med träning! Jag ska vara frisk som en nötkärna och till sommaren kommer jag vara fit och tränad från topp till tå:) haha, hur var det fanny öberg, vad ska man säga varje gång man går förbi spegeln???

Saknar dig min älskade vän, men snart är du hemma och på lördag ska vi lyssna
på dödsrock och dansa pausa i kisan my love:)

image description


You make it hard, byt not for me!

Godmorgon, solen lyser och det känns ju underbart men nog är man trött ändå:) Sitter och ser ett avsnitt av SoA innan jag ska börja bege mig mot the work! Slutar halv 5 idag och då ska jag till min mor och hälsa på, sen en promenad eller en löptur, vi får se vad jag känner för:)
Igår när jag körde intervaller gick det så himla bra och det är så himla skönt! Nu jäklar är jag på topp men då lär jag väl bli sjuk. Man brukar ju bli det när man kommer igång:/
Have a nice day!


No pain

Mattias drog nyss, Simon och Johanna likaså:) Simon var sugen på kvällsfika då vi dukade upp med lite gott!
Men nu är jag trött så nu ska jag sova:)
Hejdå


Bild från lördagen



Duktiga jag

Jag, Simon och Mattias sitter hos mig och käkar ananas, eller grabbarna har käkat massa glass men jag var duktig och stod emot:) Duktiga jag!!!
Har även varit på gymmet där jag körde biceps och rygg sen sprang jag intervaller i 30 min:) Kan gott och väl somna med gott samvete!!

Nu ska vi spela gin rummy innan bb börjar:)


God eftermiddag

Hej på er!

Dessi är påväg hit, ska låsa och göra klart här på jobbet sen hem:) Tror jag ska bjuda dessi på mat, blir fiskbiffarna idag istället så vi får väl se om det duger för tjejen!
Sen ska vi & mattias ta en lång och skön cykeltur i det härliga vädret:)
Har varit en lugn och skön eftermiddag på jobbet, men nu slutar jag. byebye


I am what you not are...


I need it a lot!!

Var på VC idag och fick mitt sommar schema, känns mycket bra och det blir en hel det jobb:) Fick dock en veckas semester och det är jag glad för.
Har haft en hel del i huvudet den sista tiden så jag behöver en vecka med ingenting känner jag!!
Vecka 25 är min semestervecka:):)



Cykeltur

Jag och Mattias drog på en cykelragg! Grymt härligt såhär på kvällskvisten:)


GI food

Är faktiskt ganska bra på att äta mindre kolhydrater som pasta, potatis, ris och sånt. Eller äter ganska sällan det:) Ikväll ska jag prova göra fiskbiffar av torskfileer! Mormor brukar göra det av gädda och det är typ det godaste jag vet så vi får se om jag också lyckas:)
 En god sallad med lök, majs och fetaost är ju ett måste när man inte har potatis och dylikt!


Träning och fix!

När jag slutar halv 5 ska jag fara på sportringen en sväng och sen till gymmet:) Ska köra kondition och triceps , bröst tänkte jag!!
Efter det ska Simon komma också ska vi få upp spegeln i hallen som jag köpte igår sen vidare till Simon och fixa hans stolar:) Varför är jag så dåligt på att göra ingenting på kvällarna? Till helgen däremot blir det extremt lugnt! Gärna chaffis skulle jag kunna vara;)

Nu sista rycker innan jag slutar, hejdå!!!


Guldklimp

Du är en guldklimp älskade vän!!


.


Godmorgon!

Trött som vanligt när klockan ringde kl 6, gaah! Ville mer än gärna ligga kvar och sussa:) Idag har vi massa på jobbet så jag hoppas dagen går fort! Ska dricka massa med vatten och när jag slutar ska jag och träna:) Antingen gymmet eller ut på en löptur!

Ha en bra måndag:)


Big brother:)

Ligger i Mattias soffa och har redan hunnit slumra till en gång:) Sara blev skadad på matchen idag så läkaren doffa dit 9 stygn i pannan! Det är så synd om hon, ska snart lägga om hennes plåster för hon blöder som en gris!
Har packat upp det mesta jag köpt idag men spegeln som jag köpte till hallen får jag sätta upp imorgon för jag ides inte idag:)
Martin tjuv tog ett kort när jag var djupt inne i min skönhetssömn!

Ha en bra kväll!


Nu


Ikea resa

Nu är vi påväg hem! Bilen är PROPPFULL, en riktigt rolig dag har vi dock haft och även nöjd med köpen är vi alla:) Världens smalaste cigg bjöd Johanna även på, hehe!


Ikealand

Nu är vi påväg mot Ikea! Simon är bakis, och jag har sjukt dålig humor:)
Vi är snart i Kalix tror jag då, vi ska köpa en kaffetår och kanske något gott!
Nu ids jag inte komma på nå mer att skriva om! Hejdåå


Piteå by night

Hej på er!

Sitter nu i soffan efter ett träningspass på morgonen! Kondition och ben blev det!
Sen måste jag göra mig redo för kvällen! Det blir middag och crusing med ett härligt gäng:)
Ska rocka fett i Piteå och jag hoppas det är mycket folk som ska ut!!

Nu ska jag se massa avsnitt av sons of anarchy innan duschen ska intas:)


Gokväll

Efter en mycket trevlig kväll hos mamma men god mat, trevligt sällskap och en hel del skratt är jag nu hemma och ska sussa:) Hittade mitt bord idag i stan idag som jag hade kikat ut så det var skönt!
Imorgon när jag vaknar hoppas jag att jag är lika taggad för en löptur som jag är nu, skulle kunna fara nu typ:)
Håll alla tummar och tår på det!

Sov så gott och tagga upp för morgondagens bravader:) byebye


-.


bikini

Dessa två snygga bikini överdelar har jag beställt, vi får se om dem är något att ha:)
Köpte även trosorna som hör till!






kika kika

Var och kikade på mattan jag tänkte lägga på altanen men det skulle kosta typ 800 spänn, kändes lite väl dyrt!
Men då har jag ju världens bästa vän (Simon) som ska fixa ett trallgolv åt mig istället:)
Inte dåligt att ha så fina vänner!! Det kommer bli nice:) Kommer inte hinna klart ikväll men det får jag klara av:)
Har jag bestämt mig för något så ska det ske nuuuuu, haha!!!!

Nu är lunchen slut, åter till arbete:)


you are not worth it






Good for me

Godmorgon på er! Fredag idag, jag hoppas denna dag går fort:) Städar dag är det, men ganska roligt det också!
Sen bär det av till Luleå en sväng, ska fixa grejer till altanen så jag får lite mysigt där också:) Är super nöjd med resten av lägenheten men altanen ser förjävlig ut! Ska ta före och efter bild så ni får se skillnaden på det:)

Nu ska jag rusta mig för avfärd, ha en bra fredag:)


Home

Jag, Dessi, Mattias och Simon chillar hemma hos mig, ser big brother och pratar om helgen!:)
Det börjar bli standard att se BB hos varandra!! Imorgon efter Luleå trippen vill jag att det ska bli en mycket lugn kväll:) Typ däcka i soffan framför en film eller nå! Inge onyttigt ska jag proppa i mig, det är då ett som är säkert:)

Sov så gott och dröm sött!


Min nya tröja som jag hitta på mim! 50% rea dessutom:)


Sommarkläder!

Längtar man för mycket till sommaren när man måste prova massa sommarkläder?:) jaja, insåg då att mina ben är förjävla bleka så jag står nu på solariet och väntar på min tur!


Bra jobbat

Har just kommit in från en promenad med Johanna, vi gick i 2 timmar:) Sjukt duktigt av oss!!!
Kan nu sätta mig med gott samvete i soffan framför massa avsnitt av sons of anarchy:)

Ikväll kommer nog Mattias och Simon hit! Lite surr och big brother:)


altanfix

Goddag på er!
Imorgon när Anton kommer hit ska vi till luleå och fixa bord och stolar till altanen. Ska även köpa en matta
att lägga ut där:) Det kommer bli såå himla mysigt! En prickig vaxduk och en fin plastblomma ska få pryda bordet:) Min altan är betydligt större än i den förra lägenheten så jag ska kolla ikväll om jag rymmer ett lite större bord, fort kan det rymmas ett med 4 stolar. Känns roligt att ha ett litet inredningsprojekt!:)

hejrååå!



du river, river ner och jag bygger, bygger upp.

du måste flytta på dig!

bästa låt:)


Sunshine on the morning

Kvart i 6 ringde min klocka, snark!! Trött som vanligt:(
Börjar kl 7 idag så måste börja cykla mot jobbet nu! Kolla vädret på morgonen och det skulle vara skit väder på lördag, kändes inte alls roligt att fara på crusing då:/ Vi får hoppas det blir super väder så vi får en fantastisk kväll ju:)

Have a nice day:)


New stuff

Dessa snygga glas köpte mamma till mig när hon var på Ikea! Har bytt ut de mesta av glasen:) Kostade endast 9kr styck!!


Haha

Vilket dåligt inlägg det förra blev! jaja, ibland är fantasin väldigt dålig och ibland tänker man inte alls;)
Idag bestämde jag Simon och Mattias att vi ska till Ikea på söndag! Killarna skulle ha lite småsaker och även ett smakråd så jag är inte sen att följa med! Ska dock inte alls ha något speciellt, en lampa och en spegel tror jag!:) Hittat jag ett bord att ha på altanen så ska jag köpa det också!

Imorgon är det torsdag, så skönt med helg snart:)
Fick även veta att jag börjar på vårdcentralen den 11 juni och slutar i mitten av augusti! HELA sommaren med jobb, känns underbart skönt:)
Hejdåå


Hallonkesella

Har just satt mig i soffan efter promenaden och en sväng till tvärån! Bergman följde också ut och gick:)
Var på Konsum och köpte hallon och kesella! Det är ju så himla gott:)

Ser ett sons avsnitt nu innan bb börjar:)
Bye


Underbart skönt

Åh så jäkla skönt att ha städat!! Dammtorkat, skurat och dammsugit har jag hunnit med:) Blir snart en promenad med Mattias & Simon innan man bänkar sig framför big brother!
Snart är det fredag och jag längtar:):)

Puss och hej!


massa frågor

Lovar du att vara ärlig? Ja.

Du heter: Ida Charlotte Åkerlund

Smeknamn: haha, ÅhKe! Ett smeknamn jag fck av mina brudar för tusen år sedan.
Låt som när du är ledsen sörjer till?: ja, finns många sådana.
Beroende av: träna är himla roligt!

Vad tror folk om dig?: Att jag är en bestämt snäll tjej som gillar att ha ordning och reda.
Stämmer det?: Ja, det gör nog det!

Vad får du oftast komplimanger för?: Min klarblåa ögon.
Vad säger du för att imponera på någon?: haha, är dålig på att imponera tror jag

Hur imponerar man på dig?: Ja, gör något coolt:).

Brukar du skratta för dig själv?: haha, det gör jag ganska ofta. Helst åt alla fula bilder som finns i min phone.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
: ''haha, okej! Kring halv 8 tror jag klockan var:)''
Var bor du?: I en super fin tvåa i Älvsbyn.
Trivs du där?:Ja, det gör jag faktiskt! Skulle inte vilja bo någon annanstans:)
Äger du några converse?: Ja, två vita par. Ett par låga och ett par höga:).

Sprit, cider, vin eller öl?: Allt är gott men vin är godast:).

Brukar du bli för full?: Händer väl, fast oftast ganska lagomt:) Eller det tror jag då.

Vad har du för mobil operatör?: Halebop.

Är du allergisk mot något?: Nej.
Hur svarar du i mobilen?: Hallå eller Ida!

Vem ringde du senast?: Mamma.
Vad sa du senast till den du pratade i telefonen med?: Att hon skulle hämta ett paket!

Antal timmar sömn inatt: 6.

Sov du ensam?: jadå.
Brukar du komma i tid?: Jag är ALLTID i tid om ingenting händer förståss!.
När mår du bra?: När jag får vara med mina bästa tjejor!!!.
När blev du fotad senast?:j a, det var nog i måndags tror jag:).

Hur känner du dig nu?: Trött och lite stressad, som vanligt typ.

Vad tycker du om fötter?: Äckligast i hela världen.

Vad saknar du?: en bil!

Hade du en bra kväll igår?: En mycket mysig kväll hade jag:).

Favoritdryck på morgonen?: Mjölk eller yogurt.
Rakar du benen?: Ja, fast på vintern är jag dålig på det:).
När brukar du oftast gå och lägga dig?: kring 23 kanske.
Är du blyg?: Ibland blir jag det. Fast jag mjuknar upp ganska fort:).
Sysslar du med någon idrott?: Nej, har spelat fotboll och handboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Förut tyckte jag det lät knepigt men nu tror jag absolut på det:)

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?: haha, ja vad skulle jag då göra? Gör något som inte en tjej kan kanske:)
Är du nöjd med ditt liv?: Jag är mycket nöjd!!:)

Är du bortskämd?: Nej, det tycker jag inte. Eller kanske lite:) Tycker om att klara mig själv!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Om min mamma hade varit kändis hade det varit hon!.

Vad längtar du till?: Till fredag!.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Har dem allra bästa.
Hur gammal är du?: Blir 21 år den 24 juli!.
Tycker du om någon just nu?: ja, det gör jag:).
Du samlar på?: Ingenting.
Gröna eller röda äppeln?: båda är goda, men mest röda.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Mamma, sara eller fanny!

Vilken tid gick du upp idag?: kl 6.
När grät du senast?: ja, det var ändå ett tag sen. En liten tår fick jag när fanny kom hem i fredags:)

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?: Har varit en riktigt märkestönt men nu är det billigaste bäst:)

När går du upp ur sängen en helgmorgon?: Kring 8.
Har du piercing?: Ja, i bröstvårtan, har även haft i naveln.
Vill du gifta dig?: Ja, det vill jag absolut!.

Vill du ha barn?: ja, gärna 3 st.
Är du bra på att laga mat?: ja, ganska! Tycker det är ganska roligt:
Hur vig är du?: Är ganska så stel.

Vad dricker du helst när du är törstig?: Iskallt vatten.
Tror du på ett liv efter döden?: Inte på ett nytt liv men jag tror det finns en andra sida man kommer till.

Tycker du om sushi?: Ja, det är ganska gott.
Vad äter du helst när du ser på film?: glass och fruktsallad.
Bor dina föräldrar tillsammans?: Nej.
Vilken ögonfärg har du?: Mycket blåa.

Har du någon gång gråtit dig till sömns?: Många gånger har jag gjort det. Helst den senaste tiden!

Åh, vill ha sommmar nuuuuuu!!!








Zzzz

Trött trött trött! Har typ vaknat tusen gånger inatt, skit jobbigt!:/
Onsdag idag, alltså tre dagar till helg! Helt underbart skönt känns det:)
Ikväll måste jag städa mitt hem, är inte okej att det ser ut som en svinstia men jag ides bara inte städa igår! Gode skönt egentligen att bara kunna strunta i att det är stökigt!
Ska även försöka ta en promenad, om än den blir ganska lugn:) ha en bra onsdag!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_200854742.jpg" class="image">


you are a joke

Har just satt mig ner i mammas soffa, ska ta cykeln hem sen:)
Så jäkla skönt med onsdag imorgon, blir en kort vecka!
Ska snart börja trampa mot Mattias, blir att se big brother där:) ha en bra kväll!!!


1 maj

Tjenare goddag på er!

Vilken härlig dag det varit idag:) Jag och Anton for till Martin där vi såg första majtåget från hans balkong! En hel det motor cyklar var det:) Vi har även hunnit vara förbi pappa och druckit en kaffekopp! Nu ligger vi i soffan och ser sons of anarchy, är fast redan efter typ 4 avsnitt;) Bra att ha något att göra nu när man inte kan träna på kvällarna, har en förkylning som inte vill ge med sig!

Nu är det spännande på tv, hejdåå


Godmorgon på er

Ligger ensam vaken och har svin tråkigt! Varför tusan ska alla sova så länge för?:)
Gårdagen var riktigt trevlig, vi var i solheden typ hela kvällen!! Var med bästa brudarna på dagen och hade det skojj! Dusch och fix hemma hos mig innan vi drog till heden:)
Nu tror jag att jag ska se första avsnittet på sons of anarchy, har ju för tusan inte sett ett enda avsnitt!

Martin tyckte jag var alldeles för glad på det första kortet därför ser vi så sura ut på andra:)


RSS 2.0