Jag vill bli frisk

Alltså himla skit!! Vill bli friskt, vill träna och vill träna igen. Får typ panik när jag känner att jag inte orkar:( 
Min cykel är min bästa vän just nu,cyklar typ överallt:) 
 
Jaja, nu äre snart helg och det blir skönt! Helgen efter denna helg blir lugn och skön, kanske:) 

planering

Hej och goddag, alla inlägg blir så himla mycke mer tråkiga när inga bilder kan läggas ut:(
Blir galen på blogg appen alltså!!
Nåväl, är hos min mor nu och ska käka sen bär det av för planering av helgen:) När någonsin ska jag ha tid till en lugn kväll i soffan?!!!??  Jaja, någon gång kommer väl en sådan kväll också:)
Nu är det bara onsdag, torsdag och halva fredag kvar av denna vecka och jag tycker dagarna springer iväg alltså!
 
Nu är det maaaaT!!!
 
 

Kirunafestivalen

Till helgen är det Kiruna som gäller om bara vädret vill oss väl. Massa bra artister ska dit, Veronica Maggio, Magnus uggla, Eldkvarn, loreen, donkey boy mm:) Vi ska bo antingen hos Simons moster eller hos Ellen:)
Jag längtar som en tok!!!!

Wierd

Såg nu att gårdagens inlägg blev konstigt, blev bara det första jag skrev! 
Jaja, igår kväll tog jag och mamma en promenad på 9,5 km. Det var skönt att sitta i soffan efter det ska jag säga:) kanske blir samma runda idag! Simon och Mattias kom även hit med jordgubbar och såg Wallander:) 
Tisdag idag och jag hoppas att denna dag går lika fort som gårdagen:) 
Nu måste jag cykla iväg, Byebye!!!

Måndag

Hej och gokväll

midsommarbilder

 

Himla skit

Gokväll, har varit hos mamma hela eftermiddag! Legat i bikini i solstolen, slumrat till ett antal gånger & känt mig lat medans mamma klippte gräset! Febern verkar ha gett med sig men hosta & halsontet är fortfarande kvar! Vill ju träna för tusan:( Just nu ligger jag Jonas och Simon hemma hos mig och ser en inte så bra film. Håller på att tvätta så jag ska snart springa ner och ta hand om det sista! Det är så himla skönt när all tvätt är borta...för ett tag:) Blir så arg när blogg appen inte funkar, vad tusan är det för fel?:/

Midsommar

Hej på er och sorry för min dåliga uppdatering här!! I torsdag tog jag, johanna och fanny johannas husvagn baki bilen och for upp till brattfors där det var ett hel massa som campade. Vi hade en super roligt midsommar och jag tror alla tycker detsamma! Vi for hem igår för då var hela gänget ganska så slitna efter två dagar med kanske lite väl mycket av det goda:)
Igår badade vi lite jacuzzi hos jonas, grillade lite korv och bara myste, grymt skönt var det:)
 
Har lite bilder jag ska lägga ut men jag ids inte föra över dem på datorn och blogg.se appen funkar ju inte...men bilder kommer det så småningom:)
Imorogn är det måndag igen och arbetsveckan börjar om. På fredag åker vi ett gäng till kiruna på festivalen dem har där och jag tror det kommer bli grymt roligt!!:)

räksallad

Har just käkat räksallad hos min mor, mycket smarrigt var det! Tänkte ta en promenad till johanna men regnet öser helt plötsligt ner så det känns inte så lockande just nu:( Vi ska planera vad vi ska handla för käk till helgen!
vi far imorgon kväll, när allt är packat och fixat:) Kanske vi rent far och handlar ikväll så det är bortgjort!
 
Igår när jag låg i sängen blev jag akut sugen på en tatuering, typ helt igår och en hel överarm vill jag göra:)
Lite rosor och sånt typ! Måste kanske boka en tid:)
 
nu ska jag hjälpa mammi, byebye

Bad

Va tusan tänkte jag med när jag promt skulle ut och springa fast jag fortfarande har lite hosta! 2,5 km sprang jag sen värkte det i bröstet så då kände jag att jag går till gymmet istället:) Några styrke övningar senare sitter jag nu i soffan med Dessi och en tekopp!

Denna snygga tröja köpte jag i Turkiet, perfekt på gymmet:)


running

Sitter nu hos mamma efter kalas hos farmor, hon fyller hela 68 år idag:) GRATTTTIS kära du!!!!
Hon bjöd på smörgåstårta, och massa annat gott:) Ska snart dra på löparskorna och dra kanisrundan tror jag, vet inte hur det kommer gå med min förkylning men jag tror jag kör lite låt intervaller:) Sen ska jag däcka i min soffa hela kvällen lång!
Imorgon är det onsdag och endast två dagar kvar till helg och midsommar. Vi drar upp ett gäng till brattfors, vi tar johannas husvagn med oss:) Kommer säkert bli riktigt nice!


Nu ska jag dra iväg!


Midsommarblåsa?

Denna söta klänning hittade jag i Turkiet:) Hade spanat in sen flera kvällar men sista kvällen köpte jag den!


Trallbygge

Gokväll, efter ett besök av Hanna, tacomiddag och trallbygg är jag nu mitt uppe i storstädning:) hela lägenheten ska skina och sängen ska renbäddas:)
Dagen har gått sjukt fort, en hel dag på jobbet har bara sprungit iväg:) Hostan har helt plötsligt bättre, är grymt sugen på en cykeltur men jag ska vänta tills jag är frisk, booring!!


Work

Nu väntar en hel dag med jobb, känns sjukt roligt att vara tillbaka:)
Ha en bra måndag & snart är det midsommar!!:)


Älskade säng

Åh så underbart skön min säng är efter en vecka på äcklig säng!! Nu ska jag sova för jag är sjuk men jag ska på jobbet:) sovgott!


Turkey pics!!


Movie hos Sara

Step up är typ världens bästa film!! Tänk att kunna dansa som den tjejen eller att få pussa på den killen:) gaah!!!!!


Baka baka liten kaka

Har en god sommar kaka i ugnen, duktigt såhär på eftermiddagen:)
Sara fanny & Martin kommer förbi på en fikabit! Fick även en liten present som låg i kylen när jag kom hem, inte dåligt:)

Blir en lugn kväll ikväll för imorgon börjar jag på vårdcentralen igen:)


Home

Hej på er, äntligen hemma efter en lång natt! Hemresan gick bra men inte alls ville man hem:) Solen har visar sig alla dagar och värmen har varit kring 40+ på dagarna, VARMT!!
Vi har mest legat i solen på dagarna sen har vi rockar loss på kvällarna. En av höjdpunkterna var absolut beach partyt vi var på i fredags, ballong tävlingen rockade!!!:)
Har nyss varit och handlat lite käk och ska till mamma för lite lunch! Sen vill jag träffa mina brudar ju:)

Har varit riktigt kass på kort fronten så jag bjuder på lite fotbollsbilder från Marcus match idag:)


Nu drar vi!!

Nu drar vi på äventyr, jag och grabbsen:) Veckan kommer rocka fett och jag ska vara brun som en pepparkaka när jag kommer hem:) Hejdåååå

Bad update

Dåligt av mig att vara såhär dålig på att skriva! Dagen har bestått av en luleå tripp med simon som skulle hämta sitt pass:) Hittade två par as snygga skor, Simon tyckte jag kunde köpa båda för så behöver jag ju inte tänka på sko köp i sommar!!:) Ska visa bild på dem imorgon!
Sen for vi till södra där vi skulle fiska men det var så jävla kallt så vi for till Martin och nu ser vi en as bra film:)
Måste ju självklart gratta världens bästa Kristin och alla andra som tar studenten idag, sjukt roligt! Hade kunnat göra om student veckan flera gånger om:)

Efter filmen blir det sängen för 10.30 ska jag infinna mig hos Malin som ska fixa snygga naglar på mig:) hejdå


You may not experience something you can not handle

Vi satt och prata igår hur mycket som hänt bara sen ett år tillbaka, för många!!

Tänk så mycket som kommer hända på ett år:)



make it happen

Goddag på er, vaknade av lite solsken och det kändes underbart skönt! Det började dock regna massor för ett tag sen!
Känns underbart skönt att få åka iväg på söndag till varmare breddgrader:) Jag och mamma kollade vädret nyss och det skulle vara typ 33 grader hela veckan lång!! Fasen vad jag ska sola alltså, inge sovmorgon utan varenda solminut ska tas tillvara på:) Bada ska jag också göra, kanske ta en drink eller två!!
Mamma kommer med resväskan ikväll så måste börja lägga ner lite kläder i den tror jag:)

Ikväll ska jag bjuda min familj på mat, morotssoppa blir det! En sväng på gymmet ska jag också hinna:)
hejdåå


Mitt hjärta blöder

Regnig dag, usch så less jag är!! En j*vla skit dag har det varit också:)


Morning

Alltså helt otroligt, sov till 11.10:) En glad och utvilad tjej är jag absolut idag!
Igår for jag Martin och Fanny en sväng till solheden där Jonas bjöd på kaffe, Mattias dök även upp och vi såg en film:) Hela filmen var jag vaken och när sist hände det? Efter filmen hade vi så tråkigt så vi for en sväng till Piteå, käka middag på Max sen hem igen:)
Känna helt underbart skönt att vara ledig idag och vad dagen har att bjuda på vet jag inte än! Borde hälsa på en massa men vi får se:)
Nu gymmet iallafall!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_205518664.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_205518735.jpg" class="image">


Trött tjej

Har sovit en timma nyss, käkat fil till middag och nu sitter jag i soffan! Träningen tror jag att jag MÅSTE skippa idag:( Har varit så sjukt trött och jag ska inte bli sjuk nu så det är bara gilla läget!!
Lite gin och kanske nå annat roligt blir det ikväll:)
Byebye


Tisdag

God morgon, en väldigt konstig natt har det varit! Vaknade typ hundra gånger. Marcus har sovit här och att ha en 8 åring i sängen är väl något jag inte är van:) Vi har precis käkat frulle och ska snart börja cykla mot jobbet! Kl 1 slutar jag och då blir det fika med Sara E. Får se om det blir att fara och kika på valen idag:) Vet inte riktigt om någon mer ska dit och jag har ju ingen bil så det blir ett litet problem. Dock så ska det regna och det kändes ju sjukt tråkigt...Blää vad less jag är allt skit väder!!!


Wiiihiii

Kanske, kanske inte!!:)


super duper resa

Åh, är så sjukt sugen på att fara och resa den vecka jag är ledig, alltså veckan som kommer:) Hittade en till turkiet för 4400, all inclusive från luleå! Kan det bli så mycket bättre än så?? Då är det ju bara det att jag har ju varit i turkiet två gånger tidigare så det kändes väl inte så lockande, men bara att få fara iväg är någonting jag just nu skulle behöva väldigt mycket:) Att jobba hela sommaren är väl inte det roligaste och om jag får fortsätta efter sommaren så kanske jag inte kan fara då heller så just nu passar det underbart bra med en resa:)

Hoppashoppas min två reskompisar inte sviker:)


Don't worry, be happy

Godmorgon, trött tjej här!! Helgernas bravader börjar sätta sina spår...gaah! Tur att vi har haft det fruktansvärt roligt iallafall:)
Ska snart börja cykla till jobbet i detta tråkiga och regniga vädret, var är värmen och all sol?? Stackarna som ska gå på balen imorgon!
Äh, ha en bra dag och njut av måndagen:)


Gårdagens outfit


Weard

Blev ju konstigt med alla bilder, dubbla blev det ju:/ jaja!


Less is more

Gokväll, sitter hos Jonas och väntar på att bb ska börja!
Helgen har varit bra, men är man med dem bästa så:) Fredag var vi hos Simon och härjade, vi gick väl och la oss typ 4 eller nå!
Igår var vi hos Bergman sen gick vi ut på forum, bästa bandet bjöd upp på nice musik och efterfesten blev hos Simon med Jonas och fanny!
Jonas bjöd på go lunch och nyss har vi käkat pepparstek på tresco, lyxig söndag med andra ord:)


princess

goddag på er alla, sitter på jobbet och har det tråkigt, eller nej jag städar som en tok:) Regnet öser ner ute så det känns inte super farligt att vara inne måste jag säga! Ikväll vet jag inte vad som händer, middag med några coola typer sen blir det nog ett vinglas eller kanske två:) Några roliga danser ska vi frambringa för jag är grymt danssugen, förstår inte varför. Vi liksom dansade ju som tokar i umeå!:)

Nu ska jag ladda för att köra dammsugaren sen börjar det vara lunchtid, korvstroganoff bjuds det på:)
hejdååå


RSS 2.0