Gino

Tog en mycket behövlig powernap på eftermiddag på säkert 2timmar:) Sen har jag som packat och det är klart nu men samtidigt känns den som att man glömt någon:/ jaja, som samuel säger, allt finns att köpa där:)

Har även blivit bjuden på gino av kristin och det är alltid lika gottt! Det godaste är ju självklart chokladen:)


bild från google

Nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon, kl ringer 05.30!
Sen blir jag ju borta en vecka så det blir ju dåligt med inlägg tills nästa söndag! Då hoppas jag att jag varit mycket flitig med kameran så det kanske blir mycke bilder!!:)

sovgott


28 Maj

Middagen igår hos mamma var hur god som helst! Fast hon gör alltid så himla god mat så man är väl inte särskilt förvånad. Till förätt fick vi olika snittar, till varmrätt fick vi inbakad fläskfile och ungsbakade potatishalvor. Till efterätt fick vi pannacotta:) Mycket gott var det!

Imorgon är det morsdag men vi far ju som sagt bort så vi är hos mamma nu och ska fira hon idag istället! Sen måste jag verkligen hem och börja packa alltså, har inte packat en enda pinal än:)

hejdååå


design

Som ni kanske har märkt är bloggen under konstruktion och inte riktigt klar än!
 


girl goes crazy!

Två dagar kvar tills vi far och jag har nyss kommit hem från byn. Har varit och köpt en hel del braha grejer till turkey.En ny resväska har jag också inhandlat och den är så snygg. Rosa/lila är den:) Tycker det är lite små roligt med färglada väskor faktiskt! Man känner igen sin ganska fort när den kommer där på bandet!

Nu ska jag göra mig iordning och fara till mamma där det bjuds på middag! Hoppas även på någon smarrig efterrätt!!:) 


 


hard work work

Hade skrivit ett bra och långt inlägg men självklart försvann det!!

Idag kl 14.30 slutar jag och sen är jag ledig i över en hel vecka! Hur j*vla skönt känns inte det??
Sola och bada, tukey here I come!!


love it!!


big brother

Jag, daniel och samuel sitter nu och ser big brother fast egentligen borde jag gå och sova för jag jobbar imorgon och har varit trött hela dagen.

Tänk att om 3 dagar är vi i turkiet, i värmen med massa goa vänner och en hel del roligheter! Kommer bli en helt underbar resa och jag tror vi kommer ha så sjukt roligt:)


En bild från förra året när vi var i cypern!




love you!


all these days

Im back i bloggvärlden! Har verkligen inte haft tid eller ork att blogg men nu känns det roligt att börja om igen.Skaförsöka ta mer bilder och lägga upp dem också för det är ju så mycket roligare med lite bilder. 
Har ju som sagt en systemkamera som jag tyvärr inte använder så mycket. Och det är lite synd för det är ju mycke minnen man samlar tack vare kameran.
 
 
Bild från världens bästa helg med ett härligt och lurvigt gäng!


Världens bästa brudar i Åre!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0