Kyckling middag

Gokväll, blev en sen jobb kväll ikväll men det gjorde då ingenting för när jag kom hem stod Fia vid spisen och fixade middag:)
Kyckling i ugnen med bulgur till, riktigt himla gott blev det!!
Vi har nyss kommit hem från innebandyn, hua så jobbigt det var! En bra träning iallafall:)

Nu är det godnatt, torsdag imorgon:)


Hahaha

Satt och skratta för mig själv igår när Maria & mindy visades på tv!:) haha, vilka underbara kvinnor!!


Som vanligt

Hej hej, tänk om jag hade fått ha en ledig helg i helgen men icket!! Jobba jobba säger jag då:) Nä men men, när man väl är där då brukar det gå bra att jobba helg!
Ikväll kommer Fia Lotta och ska vara med oss, hon jobbar här i Älvsbyn imorgon så det passar ju bra att hon sover här då:)

Hade tänkt hinna träna idag eller iallafall ta en promenad var tanken:) Nu har en ny dag med nya möjligheter startat!!


Skitunge kan du vara själv ❤


Tisdag

Hej på er!
Vilket underbart väder det varit idag alltså, har jobbat hela dagen men skönt verkar det ha varit iallafall:)
Var trött i hela himla kroppen på morgonen efter vårat gympass igårkkväll:/
Mamma bjöd på palt middag idag så det var skönt att slippa tänka på nå sånt:)

Har nyss kommit in från en lång promenad med mamma, mycket skönt var det:)


Dryck

Kunde inte somna om när F for i morse så jag sitter nu i soffan och ser på tv! Har nyss käkat gröt och borde borsta mina gaddar:) Igår efter att vi tränat for vi och köpte en dricka på gulf!
Aloevera dricka, faktiskt riktigt god fast det är små aloevera klumpar i, eller det står att det är fruktkött från aloevera:)
Testa den vett ja!!


My god

Ett grymt kondis pass har jag och F just kommit hem från! 10 min på löpbandet sen 30 min på cykeln, och cykel kanske inte låter super jobbigt men fy fasen säger jag bara!! Vi kör intervaller och ökar motstånd hela himla tiden för att sedan gå ner och vända och upp igen! Tänk den längsta backen i världen, du cyklar upp för den sen ner och vänder också upp igen:)
Hua så skönt jag kommer sova inatt!

Denna trappa var lagomt tung när vi var klar!


Pelle tott

I fredags var det pelle tott loppet för alla skolbarn här i Älvsbyn!! Marcus gav gärnet och var super taggad, han är verkligen en tävlingsmänniska men vet samtidigt att alla vinner en sån här dag:)
När han väl kom i mål och jag hade hejjat fick jag till svar att du kan du faktiskt åka hem idag, haha söt unge!!


Burgare

Nu ligger vi i soffan efter en hamburgemiddag, riktigt gott faktiskt:) F pappa kommer snart med en skoter sen när han far ska vi på gymmet och avverka ett gympass! Egentligen inte så sugen men nu jäklar ska jag komma igång, när man har varit där en vecka så brukar det kännas roligt att vara tillbaka:) Känner att suger efter något sött börjar bli riktigt jobbigt, gick nyss till frysen och öppnade burken till morotskakan men jag vände och stängde igen locket, duktigt av mig:)

En powernap på den här middagen sen är jag redo för crosstrainern :)


Helgen i bilder


Helgen går för fort

Herregud vad helgerna springer iväg! Fredagen spenderas hos Johanna där även Emma och minnah var, vi åt tacos köpte godis och såg en riktig tjejfilm:)
I lördags var jag och Skrotis ute typ hela dagen, grillade ett tag på hennes bakgård sen blev det en promenad i det härliga vädret:) Söndag var det nästan bättre väder så jag tog mig en promenad till högheden där dom tränade! Himla skönt att vara ute:) Solen gassade rent men blev betydligt kyligare när den gick i moln på eftermiddagen!
Jobbar hela himla veckan och dessutom hela hela helgen också så det var perfekt att man fick sig en helg med bra väder:) Jobbar 7-16.30 både lördag och söndag så det är ju bra turer för att vara helg!!


Feb. 19, 2013

Gokväll! Har slutat för ikväll, hunnit duscha och ligger nu i skrivandes stund i sängen:)
Pluggade hela förmiddagen men kring 12 tog jag mig en promenad till Evelina&elsa! En mysig eftermiddag men de två brudarna:) Även Emma dök upp så det var mycket trevligt!

Imorgon är det tvätta som gäller på förmiddagen också sen kommer min syster och Agnes hit! En fika med dom blire sen börjar jag jobba 16.00:)



Vaken i ottan

När F far på jobbet kl 6 har jag himla svårt att somna om! Kanske kan det bero på att vi både igår och söndags somnade typ 21, haha:)
Har varit så himla trött på kvällarna...
Vi tog oss en härlig promenad igår, det var bara -3 grader så det var helt underbart att promenera:) Ska ta en promenad till evelina och Elsa idag hade jag tänkt!!
Börjar inte förrän 16, också jobbar jag bara till 20:) Ganska skön kväll om jag får säga det själv!!

Nu ska jag dyka ner i bokens värld :)


Älskade unge

Jag och F fick ett alla hjärtans dag kort av marcus när vi kom hem från Finland:)


Picture

Är dålig på att fota men lite kort från senaste veckan :)


6 mån

med älskade du igår❤


Godmorgon

Måndag idag, ligger fortfarande i sängen och den är ju så himla skön:) Vi gick och la oss 21 igår och känner mig faktiskt riktigt utvilad idag! Jobbar på VC idag men resten av veckan är det kväll på regnbågen & almen som gäller:)

Ganska skönt med kväll faktiskt men samtidigt lite jobbigt när jag vet att F är hemma! Men hittills har det gått bra:)




Tuuri

Nu är vi hemma från Finland, ganska skönt faktiskt! För min F gick det väl si sådär, men så är det och det är bara kämpa vidare:) Mamma bjöd på middag och skönt var det för jag ides verkligen inte laga nå mat ikväll! Känner att jag är trött och att det blir en tidig kväll ikväll:)
Våran nya bil är underbar och vi är super nöjda med vårat val:)

Imorgon är det måndag, kändes faktiskt riktigt jobbigt:/


Våran nya skönhet :)


...

Jag har alltid varit en sån som aldrig fikat och alltid har tänkt på vad jag stoppar i mig. Har alltid tränat mycket och ibland alldeles för mycket! Har oftast haft/har stress över att träningen inte riktigt går som jag vill!

Men nu på senaste tiden har jag lärt mig och försöker fortfarande lära mig att finns så mycket annat i livet som är viktigare än denna himla träning och kost! Jag mår absolut bäst när jag tränar och äter bra men till en fungerande nivå, den nivån jag inte riktigt har hittat ännu, men vissa perioder som nu har jag verkligen känt att jag tränar när jag vill och äter vad jag vill!!!
Jag blir lite rädd att dom flesta strävar efter den där "perfekta kroppen"!
Men vad tusan är den perfekta kroppen ens!!!?!?

Ikväll ska jag äta den största semlan jag hittar på faten för att dom är så förbaskat jäkla goda:))


Men sötskorvar

Såg igår att danny och söta Molly tydligen var ett par, lite oväntat från min sida men ett otroligt gulligt par!!
Danny tycker jag också gör succé i melodifestivalen:)


Godmorgon

Himla så trött jag är alltså men imorgon ska jag sova ut och himla den som hindrar mig!!! Jag sitter nu på tåget som är påväg till Kiruna! Klart man blir less att sitta på ett tag i 4 timmar men samtidigt är det kanske skönt att åka tåg:) Och kors i taket att det inte var försenat nå!!!
Idag är det ju även fettisdag och Anna-karin hade köpt semlor så självklart blir det en sån goding ikväll:) Jag har ju tjuvsmakat en hos mamma för två veckor sedan men den räknas väl inte!!


Working

Gokväll, slutade inte för än kl 6ikväll så jobbdagen blev lång och jag hann inte riktigt det jag hade tänkt mig ikväll! Men har då packat för morgondagen och nu sitter jag i mammas soffa, ska sova här för mamma ska skjutsa mig till tåget imorgon:)
Nu håller jag tummarna tåget inte är inställt!!!
Ha en bra kväll!


Promenad

När jag slutade ikväll drog jag på promenad kläder och tog mig en halv timmes promenad med Dessi! Himla så skönt det var alltså :) Rosiga och kalla kinder hade jag när jag kom in!!

Nu ska jag lägga mig för klockan ringer 06.45 imorgon! Sovgott




Alla ❤ dag

På torsdag är det ju alla hjärtans dag men det är även min farfars 70 års dag:)
Tyvärr så kan vi inte fira han eftersom vi är då påväg till Finland! Vi får göra det någon dag när vi kommit hem:)
Och inte nog med det för på söndag har jag och min F varit tillsammans i 1/2 år:)
Hihi vad tiden går fort samtidigt som att det känns som många många år sedan!!
En händelserik helg kommer det blir:)


Marcus går i syrrans fotspår!!

Han spelar både handboll och fotboll precis som jag också har gjort:) Han är så himla duktig och har verkligen ett bollsinne!
Det är så roligt att se hur han står och skjuter och skjuter fotbollen på somrarna, han gör det om och om igen tills det blir rätt!!:)

Underbara unge❤


Maybe

Ikväll slutar jag 21.15 och känner jag att orken finns hade jag tänkt ta en promenad, lite luft skadar ju inte:)
Imorgon jobbar jag 8-17 sen måste jag packa för på tisdag 07.37 tar jag tåget till Kiruna:) Känns skönt att komma bort ett tag faktiskt!

Var förbi Marcus på rasten och han blev så himla glad för våran present, så kul :)
Söta himla killen min!!
Nu jobba vidare, tjao:)


❤❤

Idag fyller världens bästa Marcus 9år!!! Tiden går så otroligt fort alltså:/
Älskade lilla unge vad du är älskad av så många, kram på dig ❤

Jag jobbar hela dagen lång idag men under dagen hoppas jag att jag hinner förbi och gratta stora killen:)


Goddag

Äntligen är min huvudvärk borta och det känns underbart:) Imorgon är det äntligen fredag och jag jobbar halva dagen! Sen på kvällen hade vi tänkt träna med mamma och Micke sen bara mysa för på lördag far F till Kiruna:)
Jag åker upp på tisdag för att sedan fara vidare till Finland och VM på torsdag morgon!

Nu ska vi lägga oss för kvällen, kl 6 ringer våran klocka...usch!!


Huvudvärk

Godmorgon på er!!
Igårkväll när jag slutade hade jag den äckligaste huvudvärken jag någonsin varit med om. Hade så ont så jag ville kräkas! Ringde till F och rent grät för att det gjorde så ont:/
Nu har jag sovit hela natten och känner mig betydligt bättre men ska ta en vilodag för jag känner mig tung i huvudet! Ska ligga i soffan och se massa filmer hade jag tänkt:)
Jag & F har ju börjat med GI så jag vet inte riktigt om det är det som spökar eller endast stress! Har ju jobbat som en tok nu några dagar och kroppen säger väl tillslut stopp:(

Äh, jobbar hela helgen så det kanske inte skadar med två dagar ledigt innan helgen drar igång:)

Tjaoo


The impossible

Igår började jag och F att se en film, the impossible var det! Men usch och fy så hemsk den var så vi stängde då av den! Kanske vi orkar se den någon annan dag:)
Det var inte en skräckfilm utan en film och Thailand och tsunamin 2004, var också en sann berättelse så det gjorde det hela betydligt värre!

Sitter i soffan nu och gör lite matte, ska snart börja traska vidare mot nästa jobb:) Har varit på vårdcentralen på morgonen så dagen innehåller nästan bara jobb! Ha en bra kväll:)


Picture


Helgen i stora drag

Herregud vad denna helg har sprungit iväg! Onsdag när jag slutade brassade jag och syster Fia iväg till Östersund, Felix skulle tävla på torsdagen så det var skönt att fara redan onsdagen:)
En spännande och riktigt rolig tävling att kika på! Han slutade på en 7 plats:)
Vi kom hem torsdag eftermiddag och jag vände bara i dörren hemma för att sedan rusa vidare mot jobbet:) Lördag var det dop för lilla Elsa, ett mycket trevligt sådant och hon var så himla snäll den lilla tjejen:)
Söndag jobbade jag hela dagen lång!

Denna vecka kommer också springa iväg för jag jobbar delad tur både tisdag och onsdag:)
Nu rullar då jobben på så det verkar då inte vara några problem, haha!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2013/pic_510fe50a9606ee200e55b757.jpg" class="image">


RSS 2.0