new

Min nya sjukt snygga byxor! Jag provade dom i luleå men då fanns dom inte i min storlek så jag beställde dom:)
Lite skinnstuk men inte riktigt skinn, asigt snygga!!
 

TED

Godmorgon på er! Sitter i soffan och ser filmen TED, en rolig film faktiskt:)
Börjar 11.30 idag så ska försöka städa undan här, är så skönt att komma hem söndag också är det städat och undanplockat:)
Min jäkla förkylning har kommit tillbaka och halsen värker som tusan! Usch så less jag blir!!!!

Nu ska jag dricka upp min tekopp sen städa:)


mysiga torsdag

Inatt har både jag och F sovit grymt lite så på morgonen har jag bokstavligt talat varit en zombi alltså!!
Så ikvälll blir det en lugn kväll, mamma skulle göra lussebullar och sen ska jag köpa chips och dipp för ikväll är jag fruktansvärt sugen på det, känner verkligen att vi är värda att äta det ikväll :) Vem bryr sig om figuren när det är så satans gott!!!
Imorgon far vi till kiruna och ska vara där till söndag, F ska köra skoter och fegar jag inte ur så ska även jag prova! Men då ska det bara vara jag och F, fy vad pinsamt annars:) Nog om det!
Snart är det lunch och sen är det inte så länge till även denna dag är slut, hejddåååå

L O V E

 
You see, my life has gotten so much better
since the day I found you
 

Världens bästa

Jag har den bästa killen i världen!!
Detta kom han hem med från USA, love you!!!!
Nya Nike skor sen två par trosor från Victoria's secret:)


Väntar

Sitter på kallax och väntar på F som ska landa alldeles snart, längtar!!!!!
Jag och Dessi var på Storgatan idag och åt en lunch sen for vi till eve&elsa där vi drack en kaffetår:)
Det är så himla skönt att slutar kring lunch en dag i veckan, man hinner så mycket!
Blir middag här i Luleå tror jag, håller då på att hungra ihjäl alltså:)


New stuff

Världens bästa trosor hittar ni på Gina tricot!!


the day has come

Åhhhhh, idag är det äntligen tisdag och kl 17.20 landar F i luleå:) Äntligen kommer han hem, 1 vecka går fort men samtidigt otroligt sakta när man vill att han ska komma hem ju!!
Jag och dessi ska och luncha sen kanske jag hinner en sväng på gymmet innan jag ska köra till kallax, men vi får se:) Kanske dessi vill följa på ett snabbpass efter lunchen?!?
 
 

Wonderful

Tog mig på gymmet kl 20.15, lite väl sent för min smak men jag kämpade mig igenom 5km & några rygg, mage, ben övningar:)
Jag följde Marcus på handbollen idag
men när vi kom hem och hade käkat middag så gick vi upp på vindan och tog fram dem få julgrejerna jag har! Blev så himla mysigt:)
Är inte så mycket för massa tomtar och sånt så en stjärna och stake i fönstet blev det!:)
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, sov så gott!!


träääna!!!

Gah, vill känna mig lika motiverad som jag alltid har känt förr. Har aldrig varit jobbigt eller så att fara på gymmet utan jag har bara mått bra av det! Nu känner jag bara usch fy och blä för att träna, känner ingen motivation alls:(
Ibland känner jag att nu jävlar ska det blir ändring och ibland känner jag skit samma vem bryr sig!
 
VARS ÄR DU MOTIVATION??????
 

Maran

Igår såg vi den underbara filmen trolltider! Såg det massor när jag var liten:)

Den underbara maran, himla häxa!!


Bilder


my weekend

Goddagen på er! Min helg har varit underbart rolig och igår ville nog ingen att den skulle ta slut!! Vi brudar har typ bott hos johanna och där har vi haft pyjamasparty i fredags, en mycket härlig fest med mjukisbyxor och en stor båtsäng:) haha, låter ju svin konstigt men det var grymt mysigt!
Lördag var jag anna och kristin hos mig en stund innan vi drog vidare till hilsa där massa brudar var, mycket trevligt var det:) Har massa bilder men dom kommer senare ikväll!!
 
Det bästa med att det är måndag idag är att det äntligen är tisdag imorgon, min F kommer äntligen hem efter sin mini semester:)
 
 

FREDAAAAG

Äntligen är det fredag, kl 13.30 tar jag och dessi bussen till luleå där vi ska gå en snabb sväng på stan sen ska vi hämta F bil som är på service:) Sen kör vi gasen i botten hem och vidare till skrotis där det blir pyjamasparty och middag med massa snygga brudar!! En stor stor säng med massa madrasser och filtar ska vi tillverka också ska vi ligga där :) MYS!!!!
 
Nu ska jag jobba klart så jag sedan kan fara hem och duscha mitt äckliga hår, tjaooo

Stress

Jag och stress har alltid varit bra vänner, stressar så jag ibland blir tokig alltså! Och absolut för ingenting...blir galen alltså:(
Att sluta är inte heller det lättaste för då hade jag gjort det för längesen!
Jag har blivit betydligt bättre och ännu bättre ska jag bli:)
Sommarens tempo har gått i 120 och man har absolut inte hunnit varva ner förrän typ nu! Kan verkligen njuta av att en helg kunna ligga i soffan och lägga sig 11 istället för typ 3 på natten:)

Nu ska jag sova så det någongång blir FREDAG:))))


Växer och gror

Alltså mina himla ben har gjort ont hela himla eftermiddagen, känns som att det är typ växt värk :/ Har inte blivit nå längre sen jag var typ 13 så varför skulle jag börja växa nu?:)
Äh, man kan väl hoppas på att man får bli lite längre:)
Min träning ikväll gick grymt segt och tungt, tråkigt var det också!!!


Chokladbiskvier

Min älskade farmor gör verkligen världens godaste biskvier och idag snodde jag hennes recept:)
Till veckan ska hon och jag baka pepparkakor och hon skulle även hjälpa mig att göra biskvierna för sist jag gjorde det blev som inte alls bra:) Alltid mysigt med lite julbak!


Har ingen fantasi

Alltså min fantasi till att min blogg ska bli roligare att läsa är noll. Kan tänka mig att det är tråkigt att läsa idag har jag gjort det, imorgon ska jag göra det...
Kanske jag skulle ta en paus med detta bloggande fast det kändes inte heller så roligt:(
Ah, ska fundera och kom gärna med lite idéer:)


Godaste kanel mackorna


Torsdag

Goddag, har sovmorgon idag så just nu ligger jag i soffan och ser vakna med the voice:) Har just käkat frukost och druckit en tekopp!
Imorgon är det äntligen fredag och då ska jag en snabbis in till stan sen blir det pyjamasparty hos Skrotis massa brudar:) Mycket roligt och mysigt!!

Nu ska jag göra mig köar för dagen:)


Mammas hund

Mammas lilla underbara hund är den bästa som finns alltså! Mysigaste hunden ever:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_50ad2ffb9606ee709f2e7980.jpg" class="image">


Skrotan

Är hos världens bästa Skrotis nu och planerat lite inför fredagens pyjamasparty med massa brudar:) Kommer blir riktigt nice!
Blev bjuden på super god mat av Dessi & lina, det tackar jag för:)

Imorgon börjar jag kring 9 så jag har lite sovmorgon, känns skönt:)


far far away

Ikväll far F till USA och ska vara där hela himla helgen och ända till tisdag, puhuu säger jag då!! Han lär säkert få det skit himla roligt och jag vet att det finns mycket presenter att köpa där till sin flickvän, hehe:)
 
 

Choklaaaad

Gokväll, sitter i soffan och väntar på F som inte har slutat än! Har inte heller ätit någon middag så känner mig super hungrig. När jag kom hem gjorde jag en chokladbollsdeg så nu har jag rullat lite chokladbollar:) Alltid roligt att ha lite fika i frysen!

På gymmet cyklade jag även idag, körde intervaller och usch så jobbigt det är när man håller ett högt tempo! Cyklade i 25 min sen ben/mage:)
En härlig träningstimme!!


bästaste killen ever

Gokväll på er!
Slutar om sa 45 min då ska jag fara direkt till gymmet där jag ska upp på löbandet eller crosstrainern. Igår när jag och F var på gymmet så ville han cykla och då tänkte jag skönt med en lugn gymdag. Men där hade jag fel, det blev typ 30 min spinningpass och he var inte till att vila för då fick man sig! haha, jag hann då blir sur där ett tag på han. Cykla då var det enda jag fick höra!!
Men jag är en person som behöver pressas lite:) Så jag har inte bara hittat en underbar pojkvän utan en perfekt personlig tränare. Iallafall på konditionsfronten som jag hatar!!
 
Efter gymmet ska jag och handla för att sedan kunna göra varma mackor med champinjonstuvning till middag.
F skulle jobba över så det blir en sen middag:)
 
 
 

On and on

Hej svejs, ligger i soffan och har just sett solsidan:) Känner mig trött och slut efter en dag i Storuman! Klockan ringde 06.00, var riktigt tungt att stiga upp när man mer än gärna har sovmorgon en söndag:)
Igår for jag och mamma till Piteå, vi for till Fia och hämtade upp hon sen strosade vi hela dagen på stan! Hittade en tröja, trosor och en mössa:) Är så himla sällan man är alla tre så det var så himla mysigt att äta lunch och bara vara vi :)
Sen på kvällen for jag & F till Kristin och Jocke där vi såg "så mycket bättre"!
En lugn helg med andra ord:)



2012-11-16

Fredag idag och jag måste säga att det är den bästa dagen på hela veckan:) Slutar 11.30 och då blir det en promenad med dessi, sen ska mamma få färga håret på mig!!
Igår och i tisdag var jag och F på badhuset och simmande, jätte härligt var det men min hårfärg bara rasade av!
Det är väl det som är det negativa med röd, man får färga det ganska ofta. Iallafall nu såhär i början!
 
Två och en halv timme får gärna gå ganska fort nu för jag vill ut i det härliga vädret ju:)
 
 
 
 

Kvällens middag

Blev köttbullar och hemma gjort potatismos:)


simma simma lugnt

Goddagens på er! Ikväll hade vi tänkt fara och simma, är så himla skönt och faktiskt ganska så jobbigt:)
Tack för kommentarerna, alltid bra med lite tips!!
Imorgon är det fredag och det blir nog en lugn helg även denna, imorgon hade vi tänk på tresco och äta! Lördag blir det stan med mamma för F far nog till storuman och kör så det passa ju bra:) Är ganska skönt med helger som inte är så himla inplanerade!!
 
Måste börja köpa lite julklappar känner jag, är så tråkigt tycker jag. Eller kanske inte tråkigt men grymt svårt att veta vad man ska köpa! 1 1/2 månad kvar är det ju bara, himla vad tiden går fort:)
 

underbara bilder i arkivet

 
 
 
 
 
 
 
 
 

mat problem

Min middag inspiration är noll, vet inte alls vad jag ska hitta på. Måste nog göra som hanna och börja veckor handla:) För både jag och F måste ha lunch med sig så man måste ju som göra mat varje dag för att det ska finnas! Tror jag ska göra en laddning med potatismos och köttbullar ikväll, då kan man frysa ner men även ha imorgon till lunch:)
 
Har ni några bra middagstips får ni gärna berätta det för mig:)
 
 
 

onsdag

Vi är klara för idag men jag måste vänta till 16.30 innan jag får sluta. Blir hem, äta middag och sen invänta bion som är kl 19.00:) Himla vad jag längtar alltså!!
Tror inte jag orkar träna idag. Helt plötsligt från ingenstans har jag kommit in i en period där jag känner att vill jag inte träna så gör jag det inte heller:) Ganska så skönt va?? haha!
Nog om det, tror nästan det blir så tråkig middag idag som rester:)
 
Ha en bra kvälll

Breaking dawn

Nu är biljetterna bokade så imorgon ska jag Kristin Fanny och magg på bio:) Jag längtar så sjukt mycket!

Nu ska vi tagga till och fara på gymmet en sväng:)


iphone

Har funderat fram och tillbaka om jag ska teckna en ny telefon, alltså iphone 5. På min 4 är av/på knappen trasig. Men igår bestämde jag mig för att beställa lite reservdelar istället och försöka byta knappen, tur att min bästa kille är elektriker. Eller man kan väl hoppas att det är ett plus iallafall:)
Så nu hoppas jag grejerna dimpar ner i min brevlåda snaaart!!
 
 
Nu får vi bara hoppas att det funkar så kanske jag kan ha min phone ett tag till:)

New stuff

Denna jacka och mössa fick jag förra veckan, beställde det från zoovillage och båda var superfina och jag är mycket glad att jackan passade, mycket snyggare i verkligeten än på bilden:)
Jackan är en Elvine 1800kr & mössan Peak performance 400kr, lite dyrt för en mössa men den var sjukt snygg och skön!:)



Helgens bilder


My god

Hej på er, ligger i soffan och har ont i magen! Imorse på jobbet yrade jag och höll på svimma, nu ligger jag i soffan och har ont i magen! Stackars mig känner jag:(
F har farit på gymmet men jag kände att soffan var mycket bättre! Ska hänga in tvätten sen invänta fotbollsgalan:)

Bilder från helgen


Lördag morgon

Sitter i soffan ensam och undrar om jag ska ta tar i min garderob! Hade varit så sjukt skönt att städa och rensa ut massa skit kläder! Kommer vara svårt men jag måste alltså:)
Sen ska jag ta en lång promenad i snön! Igårkväll var Dessi hit och åt middag med oss sen följde jag fanny&skrotis till Hanna där vi tillbringade hela kvällen:) En mysig tjejkväll eftersom grabbarna höll till i garaget! Dom är även i Storuman idag och kör skoter:)

Nä, på med städar kläderna och in i garderoben med dig!


julklapppar

 
Är sjukt dålig på att önska mig julklappar men nu har jag kommit på en. Har länge velat ha en snygg silverklocka:)
 
 
 

Wonderful feeling

Hejsan på er! Blev middag idag hos hanna&adam, från Heart To Heart:) Sen bjöd Hanna på en underbart ljuvlig morotskaka, äckligt god var den!!
En sväng på gymmet blev det men förkylningen känns när man kör kondition så det ska jag nog vänta med:)
Fredag imorgon och det känns underbart, plus att vi inte har något inplanterat och det känns underbart skönt!! Min jacka har även kommit och jag tror den är här för att stanna, mycket fin:) En bild kommer senare.


TORSDAG

Goddag, har just varit på matten och jag fattar faktiskt ingenting. Ska jag kämpa och vara stressad över att jag inte hinner på lektionerna, att jag måste smita från jobbet och att jag inte förstår något hemma eller ska jag börja om efter jul då jag förhoppningsvis kommer ha tid att kunna fara på lektionerna. Åh, blir galen på detta skit!!!!!!
Kan man inte bara ha ett jobb...vaaaa????

Ljuvliga dag

Hej och gokväll!!
Har suttit med matematiken ikväll men det är inte lätt alltså:) Var en sväng till garaget där F höll på med skotern också kikade jag in hos Hanna en sväng! Alltid lika trevligt:)
Nu ska vi krypa till kojs, är trött som bara den! Tjao tjao bitches!!


godmorgon

Hej och hå, onsdag idag och halva veckan har gått:) Himla så skönt det kommer bli med helg alltså, på fredag blir det en film och massa mys bara! Lördag då kanske vi far till storuman där F ska köra skoter. Om det nu är snö vill säga:) Verkar segt på den fronten men idag snöar det lite lätt så det är ju bara för bra!
 
Förkylningen är bättre idag men nyser som bara den, hatar att vara förkyld alltså:( Skulle vilja lägga mig i soffan hela dagen och kvällen!!
Åh, har sådan ångest över matematiken, vet inte om jag ska hoppa av och börja om efter jul för jag hinner tamme tusan inte med att både jobba hela dagen och hinna på lektionerna. Att jobba hemma måste man ju men jag har så svårt för matte och behöver genomgångarna med en lärare för att kunna förstå. Känns som att man stampar på samma ställe när man gör det hemma:( Himla skit!!!

kol svart

Nu är det himlat kol svart ute när man går till jobbet och när man kommer hem:) Känns faktiskt riktigt mysigt att det faktiskt är så!
Om 30 min slutar jag och då blir det direkt till mamma för paltmiddag såklart, mumsigt värre! Sen hem tända lite ljus och krypa ner i soffa, lät mysigt :) En sväng till garaget först för F var tvungen fixa nå!
 
 
 

några snygga nyårs blåsor

 
Snart är det nyår och vad som händer det vet jag inte alls...något roligt vill jag göra:)

Suck

Godmorgon, näsan är igentäpt och snoret bara rinner! Äckliga förkylning, hatar att vara förkyld. Idag jobbar jag 12 till 16.30, skön dag med andra ord:)
Ikväll blir det även palt middag hos mamma, gott värre!a

Jag som skulle träna i veckan men nu måste jag ju först bli frisk, booring alltså!! Nu ska jag städa lite här innan jobbet kallar:) hejdå


Sjukt hungrig

Gokväll på er, dagen har bara sprungit iväg! Har hunnit och handla sen bakat en kaka:) Den blev inte den bästa men skit samma! Har ont i halsen och känner mig inte riktigt pigg så träningen struntade jag i idag.
Nu ska jag göra nå middag, en sen sådan! Inte sååå himla bra:(


dessa godingar en kall vinterdag

dessa snygga dojjer hade gärna jag velat ha, 1499kr från nelly.se

lat

Usch vad jag känner mig lat idag, vet inte om jag orkar på gymmet fast jag kanske egentligen borde. En sen sen kväll blev det igår och det känns idag:/
Tror kanske man tar en promenad också hoppas jag att min älskade F också vill följa:)
 
nu är det lunch och min mage skriker:)

Festligheter

Goddagens! Usch och få vad jag mår som jag förtjänar, bilresan hem från vidsel var inte rolig!!! Fick stanna två gånger typ. Jaja, super duper roligt hade vi:)
Nu sitter jag i soffan och väntar på F som är påväg hem, vi ska göra pizza och käka chips och dipp för det är vi värda, haha:)

En film och solsidan kanske vi också hinner med:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096706bddf2b33cb2003c33.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096706bddf2b33cb2003c33.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096706bddf2b33cb2003c33.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096706bddf2b33cb2003c33.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_509670c9ddf2b33cc30039b6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_509670c9ddf2b33cc30039b6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_509670c9ddf2b33cc30039b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_509670c9ddf2b33cc30039b6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c034ddf2b33cc6004454.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c03ce087c3697cf616cc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c048ddf2b33c8e0046db.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c0519606ee4cc441711a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c059ddf2b33cab0048be.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c0689606ee4d22686aa4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_5096c1e19606ee4cf0158bc3.jpg" class="image">


fredag 2 november

Hej och hå, fredag idag och det känns underbart skönt :) Snart ska jag dessi och hanna ta en promenad till evelina, mysa med lilla elsa och surra lite!
Ikväll ska vi vara några brudar hos dessi sen får vi se vars vi hamnar:)
 
 

Saffran

Efter en promenad med min mamma har jag nu nyss kommit från duschen! Köpte en färgbomb av Jenny igår så det satte jag i idag, gjorde stor skillnad och med lyster blev det:)
F är påväg hem så vi ska och handla vaniljsocker och en sväng på systemet ska vi! Ska göra en saffrans sockerkaka sen, sjukt gott:)

Idag är det myskväll som gäller eftersom F far till Kiruna imorgon och ska vara där hela helgen! Ha en bra kväll:)


Dagens


1 Nov

Goddagen på er, en promenad efter jobbet är det jag behöver känner jag! Min gina beställning har kommit så den ska jag hämta ut sen, då ska jag ha mitt rockiga linne imorgon:))
ajaj, vad min visdomstand värker alltså, vet inte om den är påväg att komma upp eller om det sitter fast! Ont gör den då. Ska smorsja med nån äcklig gel men det verkar då inte hjälpa:/ Tandvärk måste ju då vara det värsta tror jag!
 
Sitter och kollar på lite mobilskal men jag hittar inget roligt, är lite less mitt rosa känner jag. Finns tusen olika skal men inget som faller mig i smaken, tror jag struntar i det nu och kikar senare:)
Snart slutar jag och ikväll blir det taco och en film, blir en gymfri dag idag! Trött och sliten från bandyn igår:)
 
 

RSS 2.0