Fredag

Godmorgon!

Fredag idag, så himla skönt:) Blir mys med Sara och massa brudar ikväll! Även middag med M & L, thai mat eller nå enkelt:) 8 timmar till helg och jag läääängtar som en tok!

Nu måste jag äta klart min frukost!


Jag och min tjeja ikväll!


Äh, svammel!

Nog fasen ska jag orka till gymmet! Man ska inte känna efter så mycket:)
Gör det bara!


Igår, igår, igår

Igår när jag var inne i stan gjorde jag och Sara något vi länge har velat göra:) Ont som tusan gjorde men ack så snyggt det blev! Dock lite snett enligt mig men inte enligt Sara:) Det är ju inget man går och visar för hela svenska folket så är väl inte hela världen!!
Vissa väl utvalda får kika, hehe:)

Ikväll blir det lugna puckar! Hade tänkt fara och träna men jag känner mig inte riktigt 100 så det är väl bara onödigt! En promenad blir det, kanske några övningar hemma också:) Har lite svårt för att göra ingenting i träningsväg!!
En sväng på byn ska jag också hinna eftersom dem har kvällsöppet ikväll:)



God morgon!

Äter min dagliga frukost och mår bara gott i soffan! Två arbetsdagar kvar sen helg:) Ska försöka träna direkt jag slutar kl 17.15! Är så skönt att göra bort det innan man sätter sig i soffan...biceps & mage tror jag!

Ha en bra torsdag:)


No big deal

Godkväll på er!

Ligger nyduschad i min soffa och ser BB, egentligen borde jag borsta tänderna och lägga mig i sängen eftersom jag ska upp halv 7 imorgon:)

Måste städa imorgon, plocka undan lite kläder och så:) har blivit jätte dåligt på att ha det städat! Och jag menar verkligen det jag säger:) Förr kunde jag dammsuga typ två gånger per dag, nu kan jag räkna gångerna jag dammsugat på händerna:) Riktigt jävla skönt är det!!

Sov så gott alla:)


Dagens

Hej på er!
Har just käkat palt hos mamma och det var underbart gott! Har hunnit till Luleå också idag, träffat Sara och så:)
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, något lugnt hade varit skönt:)

Checka in min nya snygga skinnjacka!
600 eller 700 spänn, katjing:)


Big no

Blev inga himla rump övningar idag! Kände att efter 1 h löpning igår och en 1h promenad idag är mina ben och min rumpa ganska så trött! Imorgon blir det endast styrka känner jag, bröst och biceps! Ja, så får det blir:)

Måste sova typ nu!!!!!


Glad you came

Min tatuering är den snyggaste i världen och jag är sjukt nöjd alltså:)


dessiberg

Sitter nu hos dessi, båda sluta nyss så nu blir det lite surr innan jag styr kosan hem. Ska renbädda och duscha:) Tänkte tvätta på morgonen men jag vet inte om jag ids. Vaknar jag så vaknar jag!
Imorgon är det onsdag och jag är ledig, har lite ärenden jag ska göra. Ska även förbi farmor och hälsa på!
En sväng till luleå blir det också, ajaj säger jag bara!!!!!! Paltmiddag när jag kommer hem däremot:)

Nu ska vi prata lite skit:):)


Wiiie!!!

Imorgon ska jag och Sara göra nå sjukt crazy! Läängtar!!!!!!!:)


Promenad delux

Goddag, sitter och väntar hos mamma på att Felix ska komma hem så vi får ta en promenad innan jag börjar jobba halv 4:) Sprang hit så det blev lite mer än bara en vanlig promenad! Tänkte först fara på gymmet men det kändes inte alls roligt att vara inne när det är 9+ grader ute:)
Lite luft är alltid bra, ska däremot göra mina rump övningar hemma istället!

Nu kom dem hem, byebye


Träningsprogram

Såhär ser mitt träningsprogram ut! Lägger in kondition före styrkepass om jag känner för det, ibland kör jag typ 20 min, ibland 5 min eller som idag endast kondition:)
Man ska nog hitta ett eget så det passar en själv så att man tycker det är roligt att träna :) Men lite tips är ju alltid bra!


Hurtigt värre alltså

Gokväll på er! Kom just till Simon efter ett besök hos bästa Anna som fyller år idag, grattis till du!!
Blev kondition idag på gymmet, 8,5 km och 60 min! Måste öka så jag tar mig en mil under 60 min:) Men att orka 1 h kändes jävligt bra!!!

Väntar på Simon och Malin, blir film och lite gotta ikväll:) Lugnt med andra ord!
Tisdag imorgon och en dag närmare helg, skönt! Hejråååå


Bilder säger mer än tusen ord


GRYM j*vla helg!!!

Goddagens!

Nu är påväg hem efter en helg som har varit helt fantastisk rolig! Världens bästa sällskap och jag kan lova att det har varit en hel del massa skratt:)
Har fortfarande gåshud efter finalen igår, var ett spännande lopp och både jag och Jonas var alldeles skakis efter:)
Utelivet var awesome, bra musik och snygga killar, kan man begära nå mera??:):)

Nu ska jag sleepa lite här bak så det går fort hem! Hejrååå


Promenad med mina vänner

Har just satt mig i soffan efter en promenad med Fanny & Jenny! Mycket härligt var det, typ en timme var vi ute:)
Har kokat lite the också bjuder jag på mormors ostfrallor, inte dåligt alls!
Mellan pauserna i BB försöka jag packa lite! Skönt att bara vara borta över helgen:) Har med mig för mycket men det är bara bra!!

Sov så gott alla, min klocka ringer 04.30!!


Planeeeering tack!!!!!:)

Påååsk, vad händer över påsk?!?!?

Här är en bild från förra påsk i kåbban, fasen så roligt vi hade:)
Har hänt mycket på ett år!


Godmorgon!!

Åh, att det ska vara så segt att ta sig upp! Snoozade dock endast två gånger idag:) jobbar 8-17 idag sen blir det hem och packa! Ska göra klart vilka kläder jag ska ha varje dag så jag slipper ta med mig typ hela garderoben!
Ska försöka hinna med ett gympass eller ett löppass också men det känns som att det kan bli tajt!:)

Ha en bra torsdag, snart är det helg!!!!:)


Glad you came

Har nyss slagit ner rumpan i soffan och ska snart göra lite kvällsfika:) har varit en sväng till tvärån där det skruvas för fullt!
Blev ingen löptur, kör lite hemma rump övningar här istället:) Till sommaren ska jag ha en jävligt fit rumpa, haha!!

Fick även veta att bilen för helgen kommer bli Jonas party buss och den avgår 05.00 på fredag morgon, ljuvligt värre! Eller??
Nej, det kommer bli grymt sjukt jäkla roligt:):)

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och se BB, Sovgott homies!!


världens bästa

gokväll på er!

Sitter nu hos min mor, vi beställer massa roliga grejer:) hehe, spännande detta kommer bli och framförallt roligt!!
Hade tänkt fara på gymmet idag men orken fanns inte, hade också tänk fara ut och springa men kl är halv 8 och jag vet inte, kanske far hem nu så jag kan göra det:)
Bli lite planering idag även med grabbarna för helgen, kommer bli sååå himla roligt alltså!!!
Nu känner jag att tiden för att skriva inte riktigt finns, måste göra massa grejer helst igår:):)


Helgen kommer bli grym

Godmorgon alla glada

Vaknade upp med två snygga brudar idag (Chirre och Sussie), inte alla som får göra det en onsdag morgon:) imorgon jobbar jag min sista dag innan man får helg! Det bär av mot Falun och skotertävling med Simon, Simon & Jonas:) Hur himla roligt kommer inte det bli och hur himla roligt kommer vi inte ha! Hotell i två nätter och sen massa bus:):)
En roadtrip på sisådär 80-90 mil känns väl inte riktigt lika roligt men vi får hitta på nå roligt :)


Good fucking bra

Idag gick träningen bra! 30 min på löpbandet sen rygg&biceps:) Känner att jag är på topp när det gäller på styrka fronten, ökar för det mesta och det är så skojj!!
Blir en lugn kväll ikväll, Sara skulle komma och hon ville bestämt ha pyjamas party med dansa pausa låten i högtalaren. Självklart stället jag upp på den iden:)

Nu har jag slut på fantasi, hejrååå


Give me a call



Bra skit!!

1 burk (355 ml) Celsius Green Tea Peach Mango innehåller 10 kcal och 200 mg koffein.

Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier. Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.
Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen.

Celsius är en dryck som kan drickas när som helst på dagen, när du vill förbränna extra kalorier, vill dricka ett gott och nyttigt alternativ eller få en energikick. Den fungerar bäst i kombination med en hälsosam diet och regelbunden träning. Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.

Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt). Det tog flera år att forska fram den blandning, Metaplus™, som finns i Celsius då målet var att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingredienser.

Fördelar med Celsius:
Bränner i genomsnitt 100 kalorier.
Höjer ämnesomsättning med 12%.
Helt fri från socker, fruktos, kolhydrater och konstgjord färg.


sova så gott är inte det lättaste

godmorgon på er!
har sovit som en kratta inatt, eller egentligen flera nätter:/ vaknar typ 1000 gånger ovh kan inte sova längre än till typ halv 8! nu har jag just tryckt i mig en banan och snart en celsius. Ska fara på gymmet och göra bort passet för idag:) blir att löpa men även ben idag tror jag!
börjar kl 11 idag så jag hinner med en del innan jobbet kallar:)

gårdagens träningbestod av längdåkning med sara, grym träningsvärk man får i benen och håller man bra tempo som vi gjorde ger det bra!! maten däremot spårade lite men det må då vara hänt:)
blir lax och broccoli till middag idag så det blir ju nice!!

nu ska jag rusta mig för avfärd, bye!!


What To do?

Helgen kommer bestå av en liten roadtrip med Simon och Simon! Vars vi ska det vet vi inte än:) Känner att det blir skönt att komma bort fast det bara blir typ en natt!
Blev inge fjällen utan det blir kanske en hotell natt i Umeå eller varför inte ännu längre bort! Kul kommer det bli!!!!!!!

Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng:)


Picture


all time is gone

Sitter hos mamma nu efter ett skidpass med sara, mycket härligt och jobbigt är det:)
Har ingen lust alls att skriva här ikväll för denna dag suger jävlat allt.....pisss kväll är vad det är!


Synd att du är så söt!!

...


Måndag 19/3

Halloj alla morgonpigga:) sitter och äter frukost och längtar tills det blir torsdag!
Jag Dessi och lina drar upp med grabbarna till fjällen, hur sjukt roligt blir inte det? Vi får hoppas på bra väder också!

Min älskade tatuering är bäst just nu, ska läsa den flera gånger om dagen för just det som står där behöver jag just nu:) Nu ska jag göra mig klar och fara mot jobbet!


Let go of all the pointless drama and the people who create it

Ligger i mormor och morfars soffa i Piteå! Mätt som en gnu och magen känns som en stor fotboll:) Massa god mat har vi ätit men ingen efterrätt blev det för alla är för mätta!
Imorgon är det lördag & middag med skrotis, även lite skoter körning blir det om min kära syster vill hem i tid:) hoppas hoppas hon är snäll och på bra humör imorgon!!
Nu ska jag lägga mig i soffan och där lär jag somna:)


My beautiful tattoo


Tattoo & naglar

Har ju som sagt gjort en tattoo på låret och självklart ska jag visa den här på bloggen men den måste få lägga sig lite först!:) Det kommer en bild, jag lovar!!

Den 26 ska jag även till Luleå och höra lösnaglar, är ju så himla snyggt och fräscht! Ska aldrig ta bort dem:):)


Jävla skit unge!

Du tar så j**** mycket energi din lilla skit!! Bläää och försvinn!!


Skinny love

Till veckan börjar mina dunder månader som kommer innehålla bra mat och mycket kondition träning! Ska dock inte överdriva med nyttig mat då blir det bara jobbigt, ska äta så lite kolhydrater som möjligt! :)

Ska fortsätta som jag gör med styrketräningen men måste få in mer kondition i programmet för det är det dåligt med! Ska börja springa ute så man får frisk luft samtidigt:) jag hoppas jag kommer hålla detta så gott det går iallafall! Nu när jag har tattoo på låret får jag ju inte komma i dålig lår form, haha:)


Morgon promenad:)

Tror jag ska ta mig en LÅNG promenad snart, kände mig inte alls pigg igår så att springa måste jag nog skippa!

Dagen vet jag inte alls vad den har att bjuda på, förutom hockey ikväll:)
Kul blir det!!!


Trött är bara förnamnet

Igår när mamma fyllde år var mormor& morfar upp och då tyckte mormor att jag såg så trött ut så hon tyckte att jag skulle komma ner och vila upp mig hos dem på fredag!! Så det ska jag göra, på fredag åker jag till Piteå. Vi ska laga go mat och bara mysa:) Kommer bli helt underbart skönt!!


Hockey imorgon

Imorgon ska jag på min första Luleå hockey match! Kommer bli roligt värre tror jag:) Nu får vi bara hoppas dem vinner!!
Blir en sväng på stan innan för jag måste köpa ett par byxor, eller jag köpte ett par sist jag var i stan men dem har blivit så jävla stora så mamma tog dem också ska jag köpa ett par mindre istället:) blir en lååång sovmorgon imorgon för jag är fortfarande sliter från helgen!


Hard work

Ibland går det bra men ibland blir det fruktansvärt jobbigt!!


Ute dag idag

En mycket härlig dag har jag haft idag med Dessi lina Jonas Simon och Simon:) vi for och fiskade & grillade i granträsk! Grillade pinnbröd och korv!!
Nu har jag just slagit mig ner i soffan men måste snart börja med maten eftersom mamma & Marcus kommer på middag :) Jonas berömda broccoligratäng blir det, mumsigt värre:)


Sometimes

Har just lagt mig i sängen, var så sjukt trött på eftermiddagen men just nu gick det över! Måste försöka sova ut imorgon för helgen har inte bestått av att sova om man säger så:)
Imorgon väntar ute dag i kanis med ett härligt gäng, sov så gott!!:)


What doesnt kill you make you stronger!!

Min helg har varit grym och jag är gode så sliten så jag bjuder på lite bilder istället:)


...

Never say goodbye, because goodbye means going away and going away means forgetting!


Vända blad och byta kapitel

Kvällen har bestått av flyttning hos fröken Öberg, hittade ett och annat roligt ska jag säga!:)
Nu ligger vi i soffan på signalgatan men jag ska snart styra kosan hem och se big brother! Jobb imorgon 8-16, sen är det helg:)


All the single ladies

Jag älskar helger!!!!:)


Everything happend for a reason

Herregud, redan torsdag och det betyder att det snart är helg! Hur underbart är inte det?:) Min Sara kommer till mig och vi ska träna, ta vara på det fina vädret & även en liten lördagsfest står på schemat:)

Ikväll blir det lugna puckar för mig, ska hyra mig en film och bara slappa, typ:)


Effektiv dag, härligt!!!

Hej och hå!!
Dagen har bestått av jobb till 16, for direkt hem bytte om till löparkläder, startade en tvätt påväg ut. Sprang i 40 min sen hem och ta hand om tvätten sen byta om till gymkläder och vidare till k&h:) har hunnit tvätta klart, renbädda, äta och göra en pannkaka!! Kan man kalla denna eftermiddag som effektiv?? Har ju hunnit sola också:):)

Nu ska jag duscha sen ska jag säcka i soffan framför big brother!!
Tråkigt inlägg det blev, bye bye


Sweet dream

Nu har jag just kommit från duschen och lagt mig i sängen:) Inatt vill jag drömma att jag är kärast i hela världen, på mitt eget dröm bröllop!!!
Ibland är det fruktansvärt tråkigt att gå och lägga sig själv:(

Sovgott alla:):)


Hard to find out

Åhh, vill göra min snygga tatuering helst igår:) När jag väl har bestämt mig så vill jag göra den NU!!!!!!
Ska ringa till han imorgon och fråga om han fått ett litet hål i kalendern:)

Hoppas hoppas!! Kommer blir så grymt bra alltså:)


Medelhavs lasagne

Gokväll!!
Blev Inge saltströmming för oss utan vi gjorde lasagne istället så vi får oss lite matlådor:) Blev super gott och absolut något jag kommer göra igen!

Nu sitter vi i soffan och mår gott, mycket härligt! Även en lång promenad har vi hunnit med:) Imorgon måste jag på gymmet för det är alldeles för längesen nu!

Här kommer receptet på lasagnen:


God morgon!

Tisdag idag, härliga tisdag får man väl säga:) En dag närmare helg och ingen längtar mer än jag! Inte för att det händer något speciellt, är bara grymt skönt med helg såklart! Idag jobbar jag till 17.15:) Blir middag med Dessi idag, saltströmming tror jag det blir! Även en promenad ska jag hinna med:):)

Nu ska jag borsta gaddarna & göra mig klart:)


There comes a time

Go kväll på er!! Världens sämsta uppdatering och jag ber om ursäkt för det:) har haft en FULL bokad helg och har inte varit still så himla mycket!
Fredag kom Sara Fanny Anna och Krille hit! Vi drack ett vinglas och drog sedan vidare till lull där det blev några glas till:) en mycket trevlig kväll med en hel del dans!

Lördag blev det kanis hela dagen lång innan vi bytte om till party strassen!! Blev förfest hos Anna & Joel innan vi drog vidare till forum:) En trevlig kväll var det och kl 5 la jag och Sara oss i sängen!

Söndagen bestod av en skotertur, mycket härligt och jätte roligt var det:)


Lördag and im in love

Jag och Sara ligger i varsin soffa hos mig! Vi ska duscha och börja fixa oss för kvällen:) Det blir middag på h2h med Jonas, Johan och Henke tror jag! Sen vidare mot Anna & Joel:)
Tror det kommer bli en awesome kväll men mina älsklingar!!

Måste bli pigg nuuuu:):):)


Mina sköna bönor

Godmorgon

Pigg som en lärka vaknade jag 04.00 men kunde somna om efter ett tag! Har nyss käkat frulle och ska snart göra mig klar för en arbetsdag (dock bara till 13) på hemtjänsten:)
Ikväll kommer mina inneboende över helgen, hur underbart kommer inte vara?? Det ryktas om en FET bilfest ikväll, som jag längtat efter det hur länge som helst:)

En grymt roligt helg börjar, snaaaaart!!!!!


Shopping!!

Idag blev det en snabb sväng till stan med älskade Anna & Fanny! Mycket trevligt var det och så fort vi satte oss i bilen spåra de, hahaha så roligt!:):)
Hittade en jätte fin skinn jacka, ser dock väldigt rockig ut men vafan. Man blir ju som man umgås, eller hur Dessi?!?:)
Hittade även ett par JÄTTE sköna svarta jeans på carlings! Underbart mjuka och sköna:)

Nu blir det sängen för mig, klockan ringer 06.00! Vilken natt uggla jag blivit:)
Imorgon är det fredag för tusan, Sovgott!


RSS 2.0