Tatuerings dax

Godmorgon på er, vi ska börja rusta oss för en dag i Boden! Ska äntligen göra min tatuering:)
Tror det kommer bli riktigt nice alltså!

Ska hoppa in med huvudet i duschen & käka nå frulle nu, hejdå!


Vakna!!

Haha, jag som har sovmorgon också vaknar man kl 7! Blir galen alltså:(
Egentligen har vi tvättid nu men han som ska tvätta ligger bredvid mig och sussar, kanske borde väcka han:)

Idag ska jag till läkaren så han får kolla på mina fina utslag jag har sen så ska jag ju servera på en begravning kl 12!
Hej på dig tidiga torsdag:)


Mycket att göra, gaah

Alltså känns som att den à vecka bara springer iväg! Jobba hela gårdagen och idag, imorgon ska jag servera på en begravning sen ska jag hinna träna och träffa mina tjejer:) På fredag ska jag vara i Boden kl 10 för då ska min tatuering äntligen göras:))
Sen i helgen vet jag inte alls vad som hände och sker, vi är öppen för alla förslag!:)

Nu står brödet i ugnen och det är klart kring 10 och då ska min SENA middag intas, inte bra men vad gör man?:/


Extansions

Av någon anledning när jag klippte av mitt hår blev fjädrarna inte lika fina som jag tänkt mig. Dock var det nyttigt för håret att klippa av det en bit:) Mitt hår växer som jag vet inte vad så snart är det väl långt igen!
Hade inte klippt mig på typ ett år så det var nog på tiden:)

Ikväll ska lina och Dessi komma förbi, känns skönt med lite tjejsnack:)


Onsdag idag

Hej på er!
Kl 11 far jag mot Boden och ska jobba till 7 ikväll:) Har hunnit med ett träningspass på morgonen, mycket skönt! Hade inte så mycket tid på mig men det blev 7 km crosstrainer och sedan en biceps övning:) Kanske är duktig och far på gymmet för ett styrkepass sen ikväll! Ska försöka att tvinga med Felix också:)

Vi har även skakat hand på att nu är det slut med allt det onyttiga! Ska inte äta mjukbröd som man köper, bakar hellre eget nyttigt bröd:) Nyttig mat och frukt är det som gäller!!
Bryter vi något av detta ska man springa en mil och gör man inte det då måste man springa en till:)
Taggad till tusen är jag!!!


Godmorgon på er

Vaknade för en halv timme sedan, konstigt nog var jag himla pigg så jag klev upp och började packa upp väskan så nu är det gjort:) Ska snart käka frukost och sen göra mig klar för en jobbdag i Boden!

Vet inte vad jag ska skriva mer, hejdå


Home

Hemma efter en super helg i Stockholm, trötta och nöjda är vi:) Massa fina kläder har vi båda hittat och även en sväng på grönan har vi hunnit med!
Nu ska vi sova för imorgon ska jag till Boden och jobba, 10-19! LÅNG dag:)

Sovgott:)


Tidigt morgon

Godmorgon på er, vaknade för typ 10 min sedan! Tåget till Uppsala går 8.10 så härifrån måste vi vara senast 7!!
Känns inte bra att måste ställa klockan halv 6 när man är ledig hela dagen:( jaja, bara gilla läget!

Nu ska jag väcka han som snarkar gode så friskt bredvid mig, ha en bra måndag:)


Shopping

Herregud vilken dag! Upp kl 5, köra till Kallax sen till Stockholm där vi snabbvila innan vi drog ut på stan:)
En HEL del hittade vi båda så imorgon blir det grönan och bara strosa på! Ett par snygga reebook skor hittade jag som var på halva priset! 600kr istället för 1100kr, ibland ska man ha tur alltså:)

Efter en god middag ligger vi nu i sängen och ser pluras kök, just nu paus:) Godis och massa gott käkar vi, ha det gött!!!


Stockholmia

Godmorgon på er! Hua, två dagar på raken klockan är ställd på 05.00 dock inge jobb idag utan vi far med ett tidigt plan till Stockholm:))
Känns skönt att ändå vara framme i tid eftersom vi ska hem igen på måndag kväll!
Dålig update av mig dem senaste dagarna, sorry för det. Vi var iallafall ett gäng i Piteå igår där vi badade på havsbadet, middag på challange och sedan minigolf på skeppet:) En mycket trevlig kväll!
Nu är det frukost och stockholmia som gäller:))
Hejdååå


Tvätta

Godmorgon på er! Min klocka ringde 07.00, då var det bara att springa ner till tvättstugan och trycka igång de. Första tvätten:)
Jag & Sofia har hunnit med en promenad också är sista maskinen även igång! Sofia ska snart fara och göra naglar och jag ska en sväng på gymmet, blir ben och mage idag:)
Sen efter det ska jag hem duscha sen vidare till Jenny för att klippa igen mitt slitna hår, grymt skönt:))
Efter det ska jag & Evelina luncha!!
En dag som innehåller en hel del:)

Hej och håå


Mätt och belåten

Hua så sjukt mätt jag är alltså...sjukt god mat har vi ätit:)
Imorgon blir det ett morgon pass på gymmet eller en löptur om det är väder innan jag ska klippa mig 12.
Grymt skönt att göra bort all träning på morgonen så man kan chilla hela kvällen lång:)
 
Måste även börja packa till stockholm, av någon anledning brukar jag alltid stress packa och det brukar ofta inte vara det bästa när man väl står där och ska ha kläderna!
 
hahahaha, my family:))

TRÄNING

Det var någon som kommentera och ville att jag skulle börja skriva mer om träning och kost:)
I mars la jag ut mitt träningsprogram jag går efter, här hittar ni det. Tror jag ska fortsätta på det nu också för det funka bra och var himla roligt:) Ska dock lägga in mer löpning och kanske inte lika ofta köra ben, men vi får se när jag börjar komma igång på riktigt:)
 
Just nu är kosten inte på topp utan det ska jag skriva om när jag börjar på allvar.
 
 
 

go mat hos mor min

Sofia är här ikväll så mamma ska bjuda på go mat, gratäng & grillade kotletter blir det:)
Så sjukt himla gott alltiså!! Mammas mat är verkligen den bästa som finns:)
 
Himla vad det börja att regna helt plötsligt, det bara ÖSER ner...tråkigt väder med andra ord!!
Imorgon ska jag klippa mig (grymt himla skönt), ska klippa av typ en decimeter för det behövs:)
 
 
 

A lot of things

Nyss satt mig i soffan efter ett härligt gympass! Blev 17 min intervaller, sen bröst/biceps:) Känner mig grymt taggad för att börja träna igen efter ett långt sommar upphåll, men nu jäklar ska gymmet intas minst 4 ggr/vecka helst 5!
Ska dock börja springa mer, typ varannan dag eller nå:)

Super super taggad är jag!!


Like it

Godmorgon på er, alltså jag har ju sovmorgon och kan sova hur länge jag vill men som i måndags vaknar jag halv 8, pigg och allert:/ jaja, att bara slippa stressa är ju skönt:)

Tror jag ska koka mig två ägg & en äta en avokado till frukost sen ska jag hojja till gymmet och köra ett ordentligt pass! Nu jäklar är det slut svamlat, hård träning och nyttig mat är det som gäller:)


Underbara ni

Detta är en bild från kvällen då vi överraskade med en babyshower för underbara Evelina som snart ska bli mamma för tusan!! Hon kommer inte bara få en "moster", utan hela 5 st:) Såklart var det ju Evelina som tog kortet och har inget på alla:(

Underbara ni säger jag bara!!


Boden

Goddagens, idag har jag varit i Boden och jobbat på tandlaget! Om än man inte kan allt som icke utbildad tandsköterska så är jobbet riktigt roligt:)
Men måste säga att man blir trött i huvudet när det är många nya intryck! På fredag och även nästa tisdag och onsdag ska jag vara där :)
Jag som trodde att jag skulle bli arbetslös men av någon anledning lyckas det alltid lösa sig!!

Nu ligger jag däckad i soffan, ska duscha sen krypa ner i sängen med min bok jag läser:)


Fjädrar

Igår beställde jag fjäder extansions från en sida på internet, kommer bli grymt coolt:) Ska klippa mig hos Jenny på torsdag så jag hoppas dem hinner komma innan det så jag är snygg i håret till stockholm! Beställde 2 svart/vita, 2 militärgröna och 1 brun/röd:)


Så som du är

Godmorgon, har nyss käkat frulle och ska snart ta min cykel till mammas jobb:) Ska följa med JO till Boden för dem behövde vikarier på tandlaget så då fråga dom mig och jag säger inte nej till det:) Vara tandsköterska för en dag är ju inte dåligt alls!

Igår var vi hos skrotis och grillade lite pinnbröd, jag skrotis i & Fanny! Är så himla mysigt att sitta vid elden när det börjar kyla av på kvällskvisten :)



Monday

Usch vad det känns hemskt att ligga här under täcket, hade mer än gärna velat vara påväg till jobbet! Jaja, ska kanske njuta av lite ledighet och ta igen alla timmars sömn man ligger back efter denna händelserika sommar:)
Ska gör massa ärenden idag och även luncha med bästa Sara!
Helgen har varit sjukt lugn, en helt underbar och mysig helg:) Hua, inte alls roligt att måsta sova ensam inatt ska jag meddela! Nu ska jag göra nå frukost och packa upp väskan :)

Hejrååå


On the road

Goddag, tydligen är jag dålig på att uppdatera tycker F! Bäst att man på en gång skärper sig:) Igår gjorde vi inte alla så mycket, gick en sväng på stan, åt supergod middag hos Felix syster:)

Nu är vi påväg till stugan där vi ska köra fyrhjuling, basta och bara mysa! Imorgon tar jag tåget hem igen, usch:(
Byebye


Kiruna!

Jag tyckte det såg så himla dött ut här så jag tar saken i egna händer.. Äntligen är hon framme i Kiruna, som jag längtat hela veckan!! Det blir nog en grymt lugn helg för oss vilket kan behövas! Nästa helg är det stockholm och grönalund som gäller försöker få Ida att åka frittfall tilt med mig men hon verkar vara en riktig fegis! Förresten nu är det bara kring 3-4 månader tills vintern! Ska dock beställa ny hjälm åt hon, denna kan hon verkligen inte vistas bland folk med men hon verkar inte hålla med mig men det kvittar!
Over and out! /F

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2745024/images/2012/pic_502d5d3ce087c36a530011e8.jpg" class="image">


Kär och galen

Härliga tisdag, solen skiner och verkar som att dem flesta som är ledig ligger och steker på playan:) Själv sitter jag inne på jobbet och längtar ut!
Blir en springtur när jag slutar sen ginkväll med brudar:) Undra vad jag ska kocka ihop för middag, kanske kör på fil och en smörgås:)

Nu ska jag jobba jobba, hejja hejja!


run

Har nyss käkat stekt palt hos min mor, mycket gott var det:) Tog en springtur hit också, tungt gick det men grymt skönt! Sen ikväll ska vi ta en promenad, en hurtig kväll med andra ord. Var en tung dag idag, kände mig inte alls på humör! Det är sista veckan på sommarvikariatet och det känns så sjukt tråkigt alltså. Vill inte vara någon annanstans än där ju:(
jaja, det löser sig alltid men det känns inte roligt! Ska kanske ta tag i pluggandet istället:)
 
Nice väder och varmt är det ute ikväll, skriver sen:)
 
 
 

Måndag morgon

Hej på er, måndag igen! Helgen har varit mycket bra och massa roligheter har den innehållit:)
Fredag blev det eldning hos Hanna och Adam i deras fina grill hus! Lördag tog vi det lugnt på dagen innan det var dags för lite partaj och farmen, super rolig kväll:)
Igår efter lunchen for vi och körde vattenskoter till länkön, lite färg hann vi nog även få! En riktigt sommardag var det:)

Nu ska jag börja traska mot jobbet eftersom min cykel fick punka igår:(


Stockholms hotel

Här ska vi bo när vi drar till Stockholm sen 25:) Längtar som en tok!!!

Clarion hotel Stockholm hette det:)


Lördag

Godmorgon, vaknade nyss och kände att jag inte alls kunde somna om! Skulle sova tills jag vakna idag och om än klockan bara är halv 9 så är det så grymt skönt att slippa vakna av väckarklockan:)
Ikväll är det farmen som gäller, himla så roligt vi kommer ha alltså! Fick med många om och men Emilia att följa, så ikväll drar vi till Frida där vi ska rocka ett tag innan bussen far mot boden:)

Skulle jag kanske ha hämtat datorn och kikat lite på den, men då väcker jag väl en sötis som ligger här bredvid! Bäst att ligga kvar:)
Byebye


Grillmys

Mår gott i grillkåtan hos Hanna och Adam:) Lite små kyligt men ack så härligt, massa ljus & godis!
En mycket härlig fredagkväll:)


Godmorgon

Blev en sen kväll igår men ändå är jag svin pigg nu:) Igår bokade vi en Stockholms resa, blir inte en så lång en men tillräckligt för att hinna med lite shopping och grönan! Lördag till måndag blir det:)
Nu ska frulle intas sen ska jag ta min racerhojj till jobbet!

FREDAG idag för tusan, snart helg:)))


MYSER!!


Run Run Run

Har nyss avverkat en bra springtur med Fanny och Ellen, vi stannade och gjorde några styrke övningar också! Måste hoppa in i duschen för just nu luktar man inte mumma, inte så konstigt kanske:)

Imorgon är det torsdag och det betyder att det snart är helg! Nu blir det duschen:)



Smoking

Har nyss kommit hem från arbetet och när jag ska öppna altan dörren luktar det äcklig cigarettrök, Blää alltså!! Är säkert någon ventil som går via mitt sovrum också röker dem väl säkert inne här nere!! Usch:/

Ligger i min säng nu, Dessi kom precis så nu blir det en promenad:)


It is a wonderful feeling

...


Snygg brud

Haha, har nyss kommit från duschen och sitter nu i mormors nattlinne med nalle puh på:) Fick det av hon för några år sedan, det är inte alla snyggt men så sjukt skönt alltså!! Just nu dricker jag en te kopp och har just käkat en dinkel fralla:) Ska snart lägga mig i sängen för jag är sjukt trött!


Mumsigt värre

Blev inte palt idag utan jag köpte kyckling och blomkål:) Gjorde det godaste moset jag någonsin ätit, blomkålsmos! Så sjukt gott alltså:) Ligger i soffan nu och ses SOS gute, har även hunnit vara på en promenad med Dessi efter jobbet:) Tror jag ska göra lite styrke övningar här hemma innan jag går i duschen!! Usch och fy vad jag längtar till fredag, underbara du!


Sen lunch

Blev en sen lunch idag, men inte gör det så mycket:) Frågade mamma på förmiddagen vad dem skulle äta och då ringer hon upp och meddelar att det blir palt till middag, inte alls så dumt kände jag:) Så när jag slutar blir det raka hem, byta om sen ta en springtur till min mor! Hejjahejja, nu jäklar:)


Godmorgon

Faktiskt så känner jag mig ovanlig pigg, sovit bra trots att jag sovit alone:) Ska ta med mina glasögon på jobbet så dem får hjälpa mig, stora vänster eller små höger det är frågan?:s


4km

Hej och gokväll, har just satt mig i soffan efter en löptur på 4km med bra tempo och utan stopp! Känner mig grymt nöjd eftersom jag inte alls var taggad:) Tror jag ska hacka ner en banan i lite fil, för när man har tränat är det bra att äta något efteråt!


Dinkel

Goddag, snart är dagen full och då ska jag på affären en snabbis sen hem och göra middag:) Blir dinkel plättar till idag med färska jordgubbar och keso:) Gott och nyttigare än vanliga plättar! Efter det blir det en löptur & en promenad med mamma! Tjao


Morning

Godmorgon, måndag igen! Känner mig sjukt less att det alltid är måndag, usch. Min lång lediga helg är redan slut:( Har haft en lugn men mycket rolig helg, tävling, hotell & Nolia, storforsen & shopping:) Känns skönt att det inte blev en enda droppe alkohol för på lördag är det farmen son gäller, kul!!! Nu ska jag snart börja hojja mot jobbet!:)


Hotel motel


Piteååå

Hej och hå! Befinner mig i Piteå på crosstävling just nu, lite regn har det just kommit men jag hoppas det snart blir sol och fint:) Så jäkla sjukt söta dem minsta som kör är alltså, typ 7 år!! Nu är det lunch dags, jao:)


Vidsel

Godmorgon, har precis kommit fram till vidsel där jag ska ta prover på förmiddagen:) Eva har inte kommit än så jag sitter i bilen och väntar! Lite kallare idag kändes det som att det var ute, hoppas solen värmer på under natten:) Ikväll blir det grillning och en film tror jag eftersom det blev en sen kväll igår och tidig morgon idag! Ska gör mig en kaffekopp när jag kommer in så man vaknar till liv:) Ha en bra dag!


Nails

Efter ett besök hos Malin kvällen till ära har jag nu fräscha och fina naglar igen:) Har även hunnit en sväng till Hanna där Johanna var, alltid lika trevligt med lite tjejsurr!! En springtur på 6km, bakat nyttiga frallor som var supergoda har jag också gjort ikväll! Hjälp, nu måste jag lugna ner mig för jag ska upp tidigt! Imorgon är det torsdag och jag får helg 16.00, så sjukt underbart skönt ju!:) Sovgott


RSS 2.0